Za koga kazes da je preporuka careJa sam je jeba odlicna je. Bolja nego na slikama. Zena je stroj. U zivotu bolje nisam jeba. Preporuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koga kazes da je preporuka careJa sam je jeba odlicna je. Bolja nego na slikama. Zena je stroj. U zivotu bolje nisam jeba. Preporuka
Ta ti je u Hrvatskoj već duže, ništa posebnoVidio sam joj profil na seeking ima čak normalnih slika tamo,kako se nisam mogao poslati poruku na seeking jer ti treba pretplata poslala sam joj preko WhatsApp i rekao da ću se javit njoj idući put kad bude u Splitu ali jebiga nikad nemam para da odem ako odeš molim te javi mi da znam jeli prava i kakva je skupiti ću makar mora prodat bubreg samo da vidim
Fake. Trazi abon ali je sad shema da se posalje na neki mail da ga verificiraju. HahahaVidi al sumnjiva mi je ...
Kaže da je u Makarskoj
Dora: 098 163 09 63
Jesi je jeba? Jebozovna mi je basVidio sam joj profil na seeking ima čak normalnih slika tamo,kako se nisam mogao poslati poruku na seeking jer ti treba pretplata poslala sam joj preko WhatsApp i rekao da ću se javit njoj idući put kad bude u Splitu ali jebiga nikad nemam para da odem ako odeš molim te javi mi da znam jeli prava i kakva je skupiti ću makar mora prodat bubreg samo da vidim
Za koga kazes da je preporuka care
Mene je trazila bon, tako da prevara jePozdrav ekipa,
Jel bio tko kod ove:
![]()
Ema
Nudim drustvo u svojem prostoru… ali naravno da druge opcije se mozemo dogovoriti. Imam 20 godina 165/56/4. Pruzam…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|