SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...rakticki-sve-opcije-koje-zelite-oglas-5840284 dobar vecer nez bili isao kod ove stupio sam u kontakt ali trazi bon od 20€ za rezervaciju a ostatak kes napisala mi je da je razlog jer joj se dosta djece javjalo i rezerviralo pa nebi dosli.Ako bi neko mogao reći jeli imao iskustva s njom
Naučite se više da je abon prevara,sad su nešto sofisticiraniji pa traže kao 20 eur za rezervaciju.nedajte im ni eur jer je to neki muški i samo čekaju naivce,prema tome nemoj bit naivac a i niko od nas s foruma ne plaća bonovimd.što se tiče ponude s oglasnika samo je matea ok a i ova mala živa vatra.one su stalno u splitu.a i ova mala ukrajinka irinazg od 23 god je jako lipa,zgodna i pošteno odradi.za100 nećeš naći bolju.to ti je sve provjereno i nećeš falit.

Pitanje za vas koji ste bili sa živom vatrom jeli to stvarno ona na slikama ?
Kakva vam je isplati li se otic..
Nisu njene slike,slčna je dosta.ona ima tetovaže pa ne stavlja da je familija ne pripozna.traži i posldt će ti.mršavics je,silikonskr sise,uska pičkica.neloše pušenje.ništa posebno ali vridi 100•ali sad traži 140 što ne vridi.spusti joj cijenu

Nisu njene slike,slčna je dosta.ona ima tetovaže pa ne stavlja da je familija ne pripozna.traži i posldt će ti.mršavics je,silikonskr sise,uska pičkica.neloše pušenje.ništa posebno ali vridi 100•ali sad traži 140 što ne vridi.spusti joj cijenu
Ma eto baš to mi i se i neda davat 140e za mršavicu pored brazilki sa dojkama za 100e

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh