Zeru i zdravijeZeru skuplje od cigara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeru i zdravijeZeru skuplje od cigara
dotičnogDrago mi je da forum posjećuju i moralne vertikale poput dotičnog/dotične
U globalu da, osim ako nesto ne pokupisZeru i zdravije
pa onda se pazite. ima načina za zaštitu.po opisu usluga kako je tko i što radio ne znaš da li ćeš šta pokupiti. nego samo se pumpa ego osobe koja pišeU globalu da, osim ako nesto ne pokupis
pa onda se pazite. ima načina za zaštitu.po opisu usluga kako je tko i što radio ne znaš da li ćeš šta pokupiti. nego samo se pumpa ego osobe koja pišeU globalu da, osim ako nesto ne pokupis
Ovo je razina kulture .Svaka ti častNapuši se kurca i ti i one
Ako ne znaš šta napisat onda napišeš takav komentar. Još jednom svaka ti častNapuši se kurca i ti i one
super ste svi. kada netko napiše nešto normalno odmah skočite na zadnje noge. samo neznam što znači izraz kalajte? ako mi može netko reći. hvalaMomci ajde kalajte malo, nema potribe da se ova tema pretvori u Zagreb i okolicu.
Tu i tamo bacim oko na iskustva po zg-u pa vidim samo svađe, a uvjerljivo najveća ponuda je kod njih. Purgeri neznaju sta imaju
Barem ne pušim...Potpisujem, ovo ti je ko cigarete, kad se navuces, tesko se ostavit
HvalaDa se smirite
Da, a vecinu nas zanima ponuda daleko od Zagreba koji posjetimo jednom ili nijednom u pola godine, neki i rjeđe odnosno nikad. Mene osobno zanima Split, Makarska, Mostar...Momci ajde kalajte malo, nema potribe da se ova tema pretvori u Zagreb i okolicu.
Tu i tamo bacim oko na iskustva po zg-u pa vidim samo svađe, a uvjerljivo najveća ponuda je kod njih. Purgeri neznaju sta imaju
E pa baš zato....samo mir samo ljubav,Da, a vecinu nas zanima ponuda daleko od Zagreba koji posjetimo jednom ili nijednom u pola godine, neki i rjeđe odnosno nikad. Mene osobno zanima Split, Makarska, Mostar...
Čitam i nevirujemMomci ajde kalajte malo, nema potribe da se ova tema pretvori u Zagreb i okolicu.
Kako molimČitam i nevirujem
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|