SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sad sam bio kod ove

S njome je i stanu Laura.
Otvorila mi je djevojka s oglasa.
Platio sam 150 eura za 40 minuta. Dodatno naplaćuje 50 eura za oralno bez kondoma, anal isto dodatno 50 eura. Neda svršavanje u usta, nema ljubljenja, neda svršavanje po tijelu, nema ljubljenja vagine.

Higijena stana 10/10
Cura je uredna i čista.
Bilo je više poza u seksu i ne buni se.
Vjerojatno nebi ponovio jer dosta toga neradi što bi ja htio ili se dodatno plaća.

Htio sam danas biti s ovom curom

Od 16 sati do 19 sati sam se s njome dopisivao. Najavio sam joj u 16 ssti da ću doći oko 19 sati. Rekla mi može. Ja joj šaljem poruku u 18 i 15 da dolazim kod nje za sat vremena. Ona odgovara u 18 i 30 da može. A nakon 5 minuta pita kad dolazim. Ja kažem u 19 i 30, ona odgovara da tad nemože nego u 20 i 30. Ja joj kažem da može i da mi pošalje adresu. Više mi se na moje poruke nije javila.

Sad sam bio kod ove

Platio sam 150 eura za 40 minuta. Dodatno naplaćuje 50 eura za oralno bez kondoma, anal isto dodatno 50 eura. Neda svršavanje u usta, nema ljubljenja, neda svršavanje po tijelu, nema ljubljenja vagine.

Higijena stana 10/10
Cura je uredna i čista.
Vjerojatno nebi ponovio jer dosta toga neradi što bi ja htio ili se dodatno plaća.

Od 16 sati do 19 sati sam se s njome dopisivao. Najavio sam joj u 16 ssti da ću doći oko 19 sati. Rekla mi može. Ja joj šaljem poruku u 18 i 15 da dolazim kod nje za sat vremena. Ona odgovara u 18 i 30 da može. A nakon 5 minuta pita kad dolazim. Ja kažem u 19 i 30, ona odgovara da tad nemože nego u 20 i 30. Ja joj kažem da može i da mi pošalje adresu. Više mi se na moje poruke nije javila.

Sad sam bio kod ove

Higijena stana 10/10
Cura je uredna i čista.

Hvala za rezu. Bit cu kao kolega al fard i necu pisati iz nekih razloga koje je ovdje neki dan napisa. Ovo mozda zadnje: kod mene je bilo ljubljenje i to sa jezikom

Ekipa,imam pitanje. Imam druga, dosta mladji,21 godina. Normalan momak,uredan, student i radi. I sad ide za split uzet auto novo, i pocastio bi se. Al problem je sto mu je uopce prvi put ovo, i zeli se opustiti, bez ikakvog stresa,lagana atmosfera. Koju da mu preporucimo?

I meni to da Layla neda ništa sumnjivo, ali jbg ako joj sw ne svidiš ili nešto smeta može propustit
Eto vidis. Ja sam pisa o crvenoj Loreni da je meni Ferrari. Jedan drugi njemu nije bilo dobro, da je Renault 4. Ja znam od dvojice isto na forumu a od jednoga se moze nac reza na ege da je i njemu bilo Ferrari.

Tako da mi je novi uzor al fard. Pa sad pimp ili simp ne briga me hehe

Eto vidis. Ja sam pisa o crvenoj Loreni da je meni Ferrari. Jedan drugi njemu nije bilo dobro, da je Renault 4. Ja znam od dvojice isto na forumu a od jednoga se moze nac reza na ege da je i njemu bilo Ferrari.

Tako da mi je novi uzor al fard. Pa sad pimp ili simp ne briga me hehe
To ako jednome nije valjala a ostalima je
Onda je u tom pojedincu problem
Sve i ovisi kako pristupiš
I mišljenja da nema smisla uokolo ic u prazno,nego se kod provjerenih stabilizirati kao stalni klijent i automatski ti je bolja usluga,koja bome nije jeftina
A najbitnije je nakraju uloženo=vraćeno

Ekipa,imam pitanje. Imam druga, dosta mladji,21 godina. Normalan momak,uredan, student i radi. I sad ide za split uzet auto novo, i pocastio bi se. Al problem je sto mu je uopce prvi put ovo, i zeli se opustiti, bez ikakvog stresa,lagana atmosfera. Koju da mu preporucimo?
Laura (ex Sarah) 👍

Ovo Laura ex Sarah ja ti iskreno ne bi. Vitoria stvarno cura nije loša jedino šta po meni te silikonske guzice mi nisu napete.

Svi su hvalili Laylu, ja nisam bio pa ti ne mogu reći ali vjerojatno valjda probati...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh