Pozdrav kolege,
Ja se opraštam od ovog sporta nakon dugo godina, razočaran uslugom i cijenama.
Kao što sam već i navea par puta prije ne paše mi ovaj stil - dođi izjebi i bok.
Otvori ti vrata od stana doslovno te stjera u sobu odmah na krevet....bez malo da sjedneš u dnevni boravak aklimatiziraš se popričate, pa nisam robot da ga odma izvadi iz gaća i stavim njoj u pičku 5 minuta i daj pare i bok.
Meni su sve ove južnoamerikanke uzivo i na slikama daleko drugačije, kad dođeš vjerovatno jer su izraubane po cile dane budu bezvoljne - većina usluga šta piše ne naprave i uz to neznaju bekint 1% englesko i onda svatim da zapravo u većini slučaja se ne dopsijueš s njima.
To šta ih bude više u stanu me isto nervira, tu da jebem u sobi do jebe neko drugi, pa udem u wc sto ručnika i dlaka....
Mislim za cijene od 150-250 eura jebavat neku juznoamerikanku koja zatvori oči dok se jebe, koja je premorena od jebačine u stanu di još ima cura ili dvije i još hrpa toga ... pa to mi je ekvivalent bordelu, jednostavno više ne želim ovo plaćati.
Dat ću jednu, i zadnju posljenju recenziju :
Dakle cura je sa slike, ali uzivo je to skroz drugačije - na telefon priča engleski super, uživo ništa ne razumi, nešto se kao smješka, ušao u stan odma me stirala u sobu i skinila se cila - a uzeo sat vremena.
Akcija, bezveze, mehanički sve radi - puši sa kondomom i to sve da te odradi.
Nije ružna, nije debela - al nije ni ko na slikama.
Rekla je da radi Frenchkiss, izbjegava ljubljenje cilo vrime - a higijena mi je odlična, mlađi sam momak, treniram i drzim do sebe.
Bio sam i kod ove Juh šta pričate da se vratila, prije pola godine možda cca., neznam točno, cura izgleda ko na slikama - dobra je, ima dobre sise, ali pristup jako ali jako hladan, jebe se ok, al sve je to samo da te odradi, i čim završi uzima mobitel vata drugog klijenta - kao i svaka.
Eto društvo, bilo mi je ugodno slušat vaše recenzije a i moje kojih je bilo malo se nadam da su pomogle.
Uživajte jebači!!!