Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.Vidi se da nisi iz Splita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.Vidi se da nisi iz Splita
I ovo stoji.Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.
koliko san suv, ja bi i to potpisana njemackom*
bez uvrede, ali malo te jebu padezi
takvi poput tebe hvala bogu da zaobilaze. 90% tvojih postova je degutantno i neukusno o tome kako si impotentan.Što se tiče domaće ponude (ne računam strankinje) Split treba zaobilaziti u širokom luku. Zadnje sam tamo na Bačvicama guzio jednu debelu ružnu davne 2016.
Da bi se one skroz opustile,triba bi jednu posjećivati više puta i onda bi moga ostvarit sa njom neki dublji odnos ako joj se svidišTo je istina,Brazilke Ukrajinke uglavnom su tu da odrade job i bježi kući,jbg neko voli na brzinu i otići,dok ja volin malo dublje uć u sve pore cure ako se može a takve su rijetke,ipak masno plaćamo.Neznam možda bi moga 3 cure nabrojit da ti se posvete ka amo reć cura
Dobra kita čini čudaDa bi se one skroz opustile,triba bi jednu posjećivati više puta i onda bi moga ostvarit sa njom neki dublji odnos ako joj se svidiš
Vjeruj mi, već sam kontaktirao!Nije mi trazila bon jedino ako nece kad dodjem do nje ?
Nevalja ti link , daj pravi..
Vratila se teta Helena, jako dobar milf pogotovo za svoje godine (šesto desetljeće). Posjetio lani dva puta, prvi put dogovor s njom bez problema, drugi put agent ajme majko. Vidim da je sad belgijski broj tako da će vj opet bit muke s dogovorom.
Slike prave, akcija odlična ko voli malo lakše i nježnije umisto taslačenja.
Engleski no bueno
Ugašen je trenutnoNevalja ti link , daj pravi..
Je li tetku Sabri...? Pošalji link dragi...Nego... niko Sabrinu ni da spomene, nije valjda da sam ja jedini bia
Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisiJe li tetku Sabri...? Pošalji link dragi...
Jbte, to je postalo ko Rotary klub... Nema učlanjenja bez preporuke starijih članova...Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisi
Šta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisi
U tim vodama nisam plovio...Šta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?
Alana rekla 11mj a Taina ako joj dodjeŠta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?
Kad šta di,kojaNego... niko Sabrinu ni da spomene, nije valjda da sam ja jedini bia
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|