Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.Vidi se da nisi iz Splita![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.Vidi se da nisi iz Splita![]()
I ovo stoji.Ne samo da nije iz Splita nego nema ni prijatelje koji su iz Splita.
koliko san suv, ja bi i to potpisana njemackom*
bez uvrede, ali malo te jebu padezi
takvi poput tebe hvala bogu da zaobilaze. 90% tvojih postova je degutantno i neukusno o tome kako si impotentan.Što se tiče domaće ponude (ne računam strankinje) Split treba zaobilaziti u širokom luku. Zadnje sam tamo na Bačvicama guzio jednu debelu ružnu davne 2016.
Da bi se one skroz opustile,triba bi jednu posjećivati više puta i onda bi moga ostvarit sa njom neki dublji odnos ako joj se svidišTo je istina,Brazilke Ukrajinke uglavnom su tu da odrade job i bježi kući,jbg neko voli na brzinu i otići,dok ja volin malo dublje uć u sve pore cure ako se može a takve su rijetke,ipak masno plaćamo.Neznam možda bi moga 3 cure nabrojit da ti se posvete ka amo reć cura
Dobra kita čini čudaDa bi se one skroz opustile,triba bi jednu posjećivati više puta i onda bi moga ostvarit sa njom neki dublji odnos ako joj se svidiš
Vjeruj mi, već sam kontaktirao!Nije mi trazila bon jedino ako nece kad dodjem do nje ?
Nevalja ti link , daj pravi..
Vratila se teta Helena, jako dobar milf pogotovo za svoje godine (šesto desetljeće). Posjetio lani dva puta, prvi put dogovor s njom bez problema, drugi put agent ajme majko. Vidim da je sad belgijski broj tako da će vj opet bit muke s dogovorom.
Slike prave, akcija odlična ko voli malo lakše i nježnije umisto taslačenja.
Engleski no bueno
Ugašen je trenutnoNevalja ti link , daj pravi..
Je li tetku Sabri...?Nego... niko Sabrinu ni da spomene, nije valjda da sam ja jedini bia![]()
Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisiJe li tetku Sabri...?Pošalji link dragi...
![]()
Jbte, to je postalo ko Rotary klub... Nema učlanjenja bez preporuke starijih članova...Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisi![]()
Šta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?Nema više linkova pajdo, ili si na listi ili nisi![]()
U tim vodama nisam plovio...Šta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?
Alana rekla 11mj a Taina ako joj dodjeŠta je s Alanom i Tainom? Je li se one vraćaju?
Kad šta di,kojaNego... niko Sabrinu ni da spomene, nije valjda da sam ja jedini bia![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|