SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jel vam poznata ova stranica ili mislite da je Fake. Pozdrav jebaci

Kako ne, slobodno im se javi, ne znam kako je nisi dosada otkrio. Ta stranica je poznata po angaziranju jedojajcanih blizanki, tako da recimo imas recimo super top komad u Splitu, Wendy, koja ide za 100 eura sat, a u isto vrijeme je i njena sestra blizanka u Rijeci, isto se zove Wendy, i isto za 100 eura sat. Mozemo se dogovoriti da ih angaziramo u isto vrijeme pa odlucimo koja je bolja.
Nema straha, slobodno ih kontaktiraj

Bio u ove,dosta nahvaljena u Osijeku gdje cepa za 150 sat vremena.
To bi joj bila i realna cijena,sve preko toga je previse.Docek ne sa previse entuzijazma,dudlala ga sa kondomom iako na stranici pise bez. Laze da ima klimu u sobi sta je smijesno.
Pokusala cak u jednom trenu zakinit za vrijeme al kad je vidila da ima s druge strane mene koji palim stopericu odma povlacenje nastupa.
Akcija nista posebno po meni ocjena 7/10 jedino pozitivno sta je stvarno zgodna i lijepa cura.
Isplati se ic jedino ako cete oborit cijenu na 150 ili 200 za uru i udarat je da zapamti Dalmaciju.
Za mene opasnost od ponavljanja ne postoji.

Aj da i ja nakon nekog vremena napišem recenziju.
Cura je sa slika koje su odrađene uz šminku i malo obrade tako da dobijete malo lošiju verziju ali i dalje dobra. Simpa cura, dobro govori engleski, sise prirodne 4, par kila viška al dobro joj stoji.
Stan na 5. katu zgrade u Hercegovačkoj (nema lifta), nije neki finjak al to ne bi ni spominja da za vrime akcije nije propala podnica na jeftinom krevetu.
Akcija ok, mala zna posao. Nećemo u detalje, ako koga zanima privatno sam tu.

Izgled: 7/10
Prostor: 5/10
Akcija: 7/10

Bia san danas kod nje, vjerojatno je jasno zbog čega. Znači nije independet ka šta piše,nego je agencija. Stan na 4.katu,puši sa iako u poruci piše bez. Ka i svaka manje više na slikama bolja nego uživo,ali ko voli velike prirodne sisetine onda je dobra svakako. Ako je kome bitno, ok priča engleski,može se sporazumit i pričat s njom. Akcija solidna ,ništa specijalno. Pola sata 130. Bit će tu još 3 dana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh