SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ekipa, vas mi je forum najjaci, i zato vas moram upozoriti da vam je stigla
Super zenska, od pristupa, izgleda, akcije i top zajebancije i smijeha.
Nemojte propustiti, za one koji znaju meni je ona tip Roxane, za one koji znaju doticnu legendu.
Mislim da trenutno kod vas je jedan od najboljih izbora. Odmah cu upozoriti da nema agenta pa budite strpljivi sa odgovorom na poruke. Bijelo vino pozeljno...

Nemojte propustiti, za one koji znaju meni je ona tip Roxane, za one koji znaju doticnu legendu.
Mislim da trenutno kod vas je jedan od najboljih izbora. Odmah cu upozoriti da nema agenta pa budite strpljivi sa odgovorom na poruke. Bijelo vino pozeljno...

Pa izgleda dobro, samo mi tvoj post malo onako pimpovski no dobro, možda je cura stvarno ok, ja volim ovaj profil cure moga bi čak i otić :)

Pa izgleda dobro, samo mi tvoj post malo onako pimpovski no dobro, možda je cura stvarno ok, ja volim ovaj profil cure moga bi čak i otić :)
di si me nasao sa pimpanjem, neki me tu znaju i po privatnim prepiskama tako da cesto bacim preporuku u PP. Cura je super, rijetka pojava po mom gustu, ocijeni sam ali mislim da se neces razocarati.

Pozdrav ekipa,

Moram ovo objavit jer je cura tolko jebeno dobra, tek je dosla tako da navalite jer ce te tit dolazit svaki dan.
Apartman prva klasa cist i uredan, cisti rucnici i wc.
Kad prvi put dodete ona odmah ponudi tusiranje skupa i odmah je vesela kad otvori vrata.
Ukrajinka je ali englesko prica perfektno, jer inace Ukrajinke kurca engleskog ne znaju.
Sta se posla tice, 9/10, jedino sta mi ne odgovara je to sta nema svrsavanja po njoj. Ali je profesionalka teska od bj do akcije.
Isto tako ne gleda na sat i otisao sam 15 minuta kasnije nego sta sam treba.
Preporuka 10/10.
Evo je tu pa izvolite ;)

Pozz
Jel ko drugi iso sa ovom curom?

Visoka, jako lijepo lice.... Stalno nasmijana... Engleski dobar.....

Soba ima klimu.....

Jako aktivna u svakom trenu.... Kakva pauza između.... Daj stani malo puknit ću....

Pozdrav ekipa...Ima neka domaća tu Split i okolica da ne traži nikakve j... bonove i da je ok
Tia bi nešto naše tu dosadile su mi ove ESC...želim nešto domaće 😅☺️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh