SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ekipa, vas mi je forum najjaci, i zato vas moram upozoriti da vam je stigla
Super zenska, od pristupa, izgleda, akcije i top zajebancije i smijeha.
Nemojte propustiti, za one koji znaju meni je ona tip Roxane, za one koji znaju doticnu legendu.
Mislim da trenutno kod vas je jedan od najboljih izbora. Odmah cu upozoriti da nema agenta pa budite strpljivi sa odgovorom na poruke. Bijelo vino pozeljno...
Visoka, jako lijepo lice.... Stalno nasmijana... Engleski dobar.....

Soba ima klimu.....

Jako aktivna u svakom trenu.... Kakva pauza između.... Daj stani malo puknit ću....

Pozdrav ekipa...Ima neka domaća tu Split i okolica da ne traži nikakve j... bonove i da je ok
Tia bi nešto naše tu dosadile su mi ove ESC...želim nešto domaće 😅☺️

Elisa je top. Uvijek nasmijana i vesela. Navecer bude umorna pa tko moze bolje preko dana. Apartman cist i uredan. Ove brazilke samk gledaju lovu i pozuruju. Elisa nikad ne pozuruje. Moja preporuka. Bio vise puta
Kralju bio sam kod nje nekoliko puta i nije loša ali oću nešto novo neku našu tu domaću da viče na našli dok je guzim 🤣

Ali isto ne mogu vjerovati da nema neka naša tu ili barem Srpkinja,Bosanka nešto šta zna pričat haha
Jebi ga, nema, a i ono malo sta je bilo, ili se povuklo, ili radi kad im se radi. Ima ih par na plavom

Nisu njene slike, ali jako zgodna uzivo

Jebi ga, nema, a i ono malo sta je bilo, ili se povuklo, ili radi kad im se radi. Ima ih par na plavom

Nisu njene slike, ali jako zgodna uzivo
Nema WhatsApp a piše da se javim porukom... I zvao sam ne javlja se niko....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh