HungDickensen
Active member
Otišlo sve u 3.pm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otišlo sve u 3.pm
Nu pogledaj ovo od kolege al fard
SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije
Vratila nam se Bruna, ovo treba iskoristit. Jebate potrosia sam priko 1k€ ovaj misec.. Nemoj ih brojit,lakše je haha Jednom se zivi,zapamtiforum.ljubavni-oglasnik.net
Tu ti je link od "lazne Brune" samo da razjasnimo. Ti si bia kod nelazne Brune, jel tako?
Kad sam rekao "lažna Bruna", nisam ni mislio na "vašu" Brunu. Ova Bruna o kojoj govorim je tu bila prije, ali su nastavili koristiti njene slike kao mamac za naivne, i u Osijeku, i Puli, i tko zna gdje još. Uostalom, vidiš da na slikama nije ta Bruna koju svi hvalite (vjerovatno s razlogom).Tako je qwertz.
Prvo, ovo šta ste stavili lažna Bruna, sami navodnici govore da nije cura lažma već nije ona kod koje smo bili.
Ta cura sa slika nije ona Bruna.
Onda kažeš da je došla "ona" Bruna?
Nije mogla nikako jer tk nije ista ženska.
Ovo je Bruna o kojoj svi pričamo.
Neznan za ostale,ali šta bi trebali rec ja i Kokolino po pitanju para hahaha zadnjih misec dana?Bruna kad me vidila, odmah skocila, kazen ti nisam zna sta cu, nisam nikad 3 odradia, ovo je prvi put. Jebate odose mi sve pare, ovo je vec 1300€ ovaj misec. A tolika mi i placa, ne smim vise..
Činjenica je da su u zadnje vrime sve ili Sabrine,ili BruneKad sam rekao "lažna Bruna", nisam ni mislio na "vašu" Brunu. Ova Bruna o kojoj govorim je tu bila prije, ali su nastavili koristiti njene slike kao mamac za naivne, i u Osijeku, i Puli, i tko zna gdje još. Uostalom, vidiš da na slikama nije ta Bruna koju svi hvalite (vjerovatno s razlogom).
Cekaj, vi placate? Ja trepnem okicama i one meni jos plateNeznan za ostale,ali šta bi trebali rec ja i Kokolino po pitanju para hahaha zadnjih misec dana?
moga san ic na odmor 7dana negdi alcko ga jebe
#JEDNOMSEŽIVI
Podilimo pola polaCekaj, vi placate? Ja trepnem okicama i one meni jos plate
Znam zato i kazem da ju treba nagovorit neki kolega dolje, a katty nemam pojma dal planira, nesto je bilo napisano da je do 9. Mj u zg. Ona tu bude dosta dugo.Konkurirala bi Bruna itekako,jebena je zenska
Katty je osim Zagreba dosad uglavnom posjećivala samo Zadar, vrime je da za promjenu dođe u SplitZnam zato i kazem da ju treba nagovorit neki kolega dolje, a katty nemam pojma dal planira, nesto je bilo napisano da je do 9. Mj u zg. Ona tu bude dosta dugo.
Ima razloga sto ne dolaziKatty je osim Zagreba dosad uglavnom posjećivala samo Zadar, vrime je da za promjenu dođe u Split
Probat ću ja sa njom to org,nas dvoje smo reklo bi se drugovi haha..baš ću iden do nje kroz koji dan,pa se javinZnam zato i kazem da ju treba nagovorit neki kolega dolje, a katty nemam pojma dal planira, nesto je bilo napisano da je do 9. Mj u zg. Ona tu bude dosta dugo.
Bruna neradi sama,u tome je problemZnam zato i kazem da ju treba nagovorit neki kolega dolje, a katty nemam pojma dal planira, nesto je bilo napisano da je do 9. Mj u zg. Ona tu bude dosta dugo.
Haha isto po faci izgleda ko muskokunem ti se na sve evo jos gledam slike i mislim da je trans....taman tio pitat ekipu jel mislin da je trans
Je je,i ja ssd gledankunem ti se na sve evo jos gledam slike i mislim da je trans....taman tio pitat ekipu jel mislin da je trans
Jesi, sveCek malo jel sad vi meni govorite da je ovo fejk bruna?
I da je trans?
Ili sam ja pobrko nesto
Pobrka si nešto.. nije ona fejkCek malo jel sad vi meni govorite da je ovo fejk bruna?
I da je trans?
Ili sam ja pobrko nesto
Nemoj mi nju brkat sa ičim,ona je moja mezimica hahahCek malo jel sad vi meni govorite da je ovo fejk bruna?
I da je trans?
Ili sam ja pobrko nesto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|