SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ovo za posao čak i ja mislim, jer iskreno, ja sam na EGE gledao samo cure s recenzijama, mislio sam da su ostalo sve lažni oglasi. A vi često stavljate linkove cura bez recenzija da su tu, a prijatalj mi cesto ode u cura bez recenzija , sto mi govori da je u gradu jako puno cura.

Iskreno, 200-250 eur za pola sata i sat seksa je previše za s curama koje gledaju kako ce te otjerat i koje se trude 0% i za koje vidis da su tu a ne žele bit tu.

Npr.

Evo ovi oglas, ja sam siguran 99% da je lažni ;

Ova se pojavila, top zenska fizicki, bila je dugo u ZG oglasena, neznam je prava...

Ova je top, al mi pari isto lažni

Neznam, nisam pametan...

Jeli ko bio kod danci/irine, dugo su tu, jesu ss prominile sta, planiram otici...
Bia ja ove dane kod Dani, dobro je ka i uvik, kakva ce bit. Ti isto pitas pizdarije :ROFLMAO:

Prijatelju, nemoj se ljutit ali ti meni imaš jako čudne komentare.
Uvik ti završava post na svim temama "U splitu/rijeci/zagrebu/zadru je još nekoliko dana, otiđite", i često hvališ cure po drugim temama gradova i izgledaš mi ko ili njihov čovik ili one same da pišu.
Previše pustiš nekih informacija kad koja dolazi...

Ako si već njihov čovik, svodnik ili šta, daj malo igraj za našu reprezentaciju ne za brazilsku daj se lipo s nama malo povezi i svima ce nam bit dobro :) :) Budi tihi partner...
Prijatelju moj, a gdje sam ja to napisao da otiđeš k njoj? Na tebi je.
Uostalom, tvoj zadnji post u kojem navodiš profile cura mi jasno pokazuje da ih nisi ni kontaktirao. Jer da jesi, dobio bi slike cura koje su tu, a koje veze nemaju s curama iz profila.
Nisam ničiji pimp ni veza. Samo komentiram što mi se svidi.

Bio kod dobro poznate Carle Martins,malo deblja nego prije.
Pusi ga bez kabanice,dovoljno je uska amo rec taman.Ne pozuruje,mozes pucat koliko puta si u stanju.Samo sta mi je turn off ponavlja money baby money i trazi doplatu za svrsavanje po faci al iskoristio sam staru foru kao po sisama cu i udri po ugojenom licu.
Smjestaj 6/10,pusenje 8/10,sex 7/10.
Ipak nebi ponavljao vise.

I meni se tako čini , previše toga nudi.

Evo odgovorila:

Hello, how are you, love? I'll explain a little about my service, I do nurur massage with breasts, I finish with vaginal and oral sex, I do prostate, I'm liberal and I do all kinds of good sex, love, let's date lol *

Value €150
value €110 30 min
Extra anal 150

Address Trogirska 6
Jesi bia

Otiđi,nećeš požalit..bit će tu još neko vrime
Pozdrav, posluša sam te. Jutros bio. Sve kako si reka još i bolje. Super se proveo. sve što sam dogovorio i više od toga. slatka mala i ugodna. Ništa ne glumi, bar meni nije. Žao mi što sam imao malo vrimena 30 min. . jer san imao obaveze. produžila i do 40 min. Mazna ,voli se mazit poslije seksa, čak mi poslala i poruku poslije da joj je bilo vrlo lipo eto pa ako netko želi još je tu par dana. Voli uredne, čiste i sportivo muškarce. Ali ovo sportivo nije uvjet naravno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh