Nisam, ne što mi nije uvjerila nego mi se nije poklopilo sve drugo...Jesi bia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, ne što mi nije uvjerila nego mi se nije poklopilo sve drugo...Jesi bia
Danas bio ,već sam pisa, sve 5.Jesi bia
Je je mala je sitna ali dinamitna haha..isplati se ponovit gradivoPozdrav, posluša sam te. Jutros bio. Sve kako si reka još i bolje. Super se proveo. sve što sam dogovorio i više od toga. slatka mala i ugodna. Ništa ne glumi, bar meni nije. Žao mi što sam imao malo vrimena 30 min. . jer san imao obaveze. produžila i do 40 min. Mazna ,voli se mazit poslije seksa, čak mi poslala i poruku poslije da joj je bilo vrlo lipo eto pa ako netko želi još je tu par dana. Voli uredne, čiste i sportivo muškarce. Ali ovo sportivo nije uvjet naravno.
Uz to nevjerojatnih 150€/1hJe je mala je sitna ali dinamitna haha..isplati se ponovit gradivo
Šteta je otić samo po ureUz to nevjerojatnih 150€/1h
Ma je nea smisla,za uru već moš s njom radit šta hoćešŠteta je otić samo po ure
Da,upravo to..eto npr u usporedbi sa malom Anittom,ona je po ure 150€Ma je nea smisla,za uru već moš s njom radit šta hoćeš
Sama..Jel Alana sama dogovara ili agent?
Pitanje je vrimena kad će joj akcije narast150/h ? Nije ni puno koliko je hvaalte
Možeš je ljubit di god hoćeš, barem je meni tako bilo i više od toga ...Jel se da ljubit
Puno je hvalimo otići će cijena goreMožeš je ljubit di god hoćeš, barem je meni tako bilo i više od toga ...
A otiđi pa ćeš viditPo pricama i pohvalama cini se da cura ima 20 klijenata dnevno. Haha
A nije baš takoPo pricama i pohvalama cini se da cura ima 20 klijenata dnevno. Haha
Onda će pojaćat biznisNece se danas bas okupat
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |