kuratisplićo
Well-known member
Šteta je otić samo po ureUz to nevjerojatnih 150€/1h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta je otić samo po ureUz to nevjerojatnih 150€/1h
Ma je nea smisla,za uru već moš s njom radit šta hoćešŠteta je otić samo po ure
Da,upravo to..eto npr u usporedbi sa malom Anittom,ona je po ure 150€Ma je nea smisla,za uru već moš s njom radit šta hoćeš
Sama..Jel Alana sama dogovara ili agent?
Pitanje je vrimena kad će joj akcije narast150/h ? Nije ni puno koliko je hvaalte
Možeš je ljubit di god hoćeš, barem je meni tako bilo i više od toga ...Jel se da ljubit
Puno je hvalimo otići će cijena goreMožeš je ljubit di god hoćeš, barem je meni tako bilo i više od toga ...
A otiđi pa ćeš viditPo pricama i pohvalama cini se da cura ima 20 klijenata dnevno. Haha
A nije baš tako Jučer kad sam bio , poslije seksa, dok me ljubi i mazi pitam je kakvi su planovi danas. Kaže "sada plaža i kupanje i pokazuje mobitel sa terminima , nekoliko taj dan "Po pricama i pohvalama cini se da cura ima 20 klijenata dnevno. Haha
Onda će pojaćat biznisNece se danas bas okupat
koji idioti zive medju nama,nikako se nacuditU Splitu platio spolni odnos 500 eura, a onda silovao ženu i uzeo novac nazad
MLADIĆ je osumnjičen za niz kaznenih djela počinjenih nad ženom iz Venezuele.www.index.hr
Baš lipo....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|