SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dugo je na sceni
Jedan period iza korone nije radila pa se vratila natrag. Odi nije loše iskustvo, super tijelo, malo pasivna ali puši super i na kraju se bez problema istovari u usta. Jedan razlog zbog kojeg sam je cesto posjećivao kad sam bio u Splitu

Nju bi mogao posjetit, bia sam zva par puta nije se javljala, kažu da treba bit uporan.
Dosta ih je reklo da je dobra, malo je pasivna, al da je već u rangu milfice s dobrim tijelom.
 
Matea nasa :D bia kod njenekoliko puta od kad je pocala radit ponovno u St, mislin da je to bilo u 12 misec lani. Dodijala mi je njena pasivnost pa vise ne idem, sta ne znaci da mi je bilo lose ono sta san bia.

Uglavnom zenska je jako pristojna i ugodna za razgovor, bilo mob, bilo uzivo. Pise 34 god, ali s obzirom kako se u ovom poslu prijavljuju godine to bi moglo bit 40+. Svejedno dobro izgleda, mrsava je i fit. Ima male prirodne sise, da stavi umjetne sise bila bi prava MILF iz pornica.

Sta se akcije tice, ne ljubi se, mozes je okrecat u sve poze, ali to ide na tvoju inicijativu nece doc od nje :ROFLMAO:. Kad je stavis da skace to cak i dobro radi, bilo da je okrenuta prema tebi ili obrnuto. Svrsavanje u usta.

Sve u svemu kad zbrojis, lipa zenska, MILF, pristojna, niska cijena i nasa je. Od mene iskreno preporuka, bar za jedan put ic povirit pa ako ti se svidi.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh