na koju Danielu mislis?Bome onda su se istrosili sinoc, veceras dobia Danielu iz prve, zena je top, jos je ovaj vikend tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na koju Danielu mislis?Bome onda su se istrosili sinoc, veceras dobia Danielu iz prve, zena je top, jos je ovaj vikend tu
na koju Danielu mislis?
Reka san joj da mi napravi nešto šta mi žena ne radi. Ustala je, naslonila se na zid, jedna noga na podu a drugu digla u špagat, 180°. Pa navali.Nije ni bitnoi ako dobro odradi posao prijatelju...Znam da je davno netko je hvalio ovdje pa da vidim da nije zajeb...ali onda dobro///Koji joj je najbolji dio akcije?
Umjetna je u smislu usana i sisa,al je topla osoba osjeća se ko da je znan cili život ,toliko se prepusti doslovno mi je ža da je ne probate a cijena top.Da ne govorin kako žena izgleda još u štiklama ....bolje nisan vidia u SplituVidim da hvališ Bellu i da ti je bolja od Daniele. Nisam bio kod Belle. Nekako mi djeluje previše umjetno, al navodno je tu do kraja godine pa se stignem predomisliti.
Nezz sve to imaš i sa Danielom, sad jedino ako ti je ova fizički atraktivnija onda ok svak ima svoj ukus. Daniela prirodna podcjeca me malo čak na Georginu Rodriguez, sise guzice Ko iz raja, čak je i bolja sad nego šta je bila kad je tek počela dolazit u st ima 3/4 godine a i tad je bila jebena, Al sad se još utegla trenira, Al opet kazen razumin ako je tebi bella bas atraktivnija neću govorit nisan bia u cure pa ni neznanUmjetna je u smislu usana i sisa,al je topla osoba osjeća se ko da je znan cili život ,toliko se prepusti doslovno mi je ža da je ne probate a cijena top.Da ne govorin kako žena izgleda još u štiklama ....bolje nisan vidia u Splitu
Je slažem se,nemoj sa Georginom uspoređivati ta je ličila na ništa dok nije došla kod cr7Nezz sve to imaš i sa Danielom, sad jedino ako ti je ova fizički atraktivnija onda ok svak ima svoj ukus. Daniela prirodna podcjeca me malo čak na Georginu Rodriguez, sise guzice Ko iz raja, čak je i bolja sad nego šta je bila kad je tek počela dolazit u st ima 3/4 godine a i tad je bila jebena, Al sad se još utegla trenira, Al opet kazen razumin ako je tebi bella bas atraktivnija neću govorit nisan bia u cure pa ni neznan
Mislim se po 3 put kod Belle otić ili pak se javit Daniellia i to šta kažeš hahaha
Haha to to,inače sam izbirljiv lik kad već plačam volim da je top ili ništa.Al opet tu su ukusi jbg nismo svi isti.Ja tražin baš ono izazovne jebežljive provjerene cure i koje slušaju i ispune zahtjeve.Kažem Bella me oborila s nogu nehumano zgodna cura,neznan šta je rekla da trenira neki voditelj navodno neman pojma , uglavnom kad san je vidia u štiklama i crnom rublju jezik mi je bia na poduStari ti najbolje znaš koja će te vise usrećit, Al isto mislin da bi ipak bia red javit se Danieli dok je tu da ti olakšan odluku. Ja san u 9 dns kod nje
Neka nego sta i triba bit izbirljiv kad se placa, a ne bacit pare na namrgođenu stracu šta se buni šta si uopće Dosa a daješ joj 100€. Ti vidi ako ti je bella bas bas a moraš pripazit na budžet otiđi u nje, sa Danielom i sam znaš da nećeš falit, u Belle osobno nisan bia pa nmg ni govorit Al ako je tebi ona toliko dobra onda Iskoristi dok je vamo i idi u njeHaha to to,inače sam izbirljiv lik kad već plačam volim da je top ili ništa.Al opet tu su ukusi jbg nismo svi isti.Ja tražin baš ono izazovne jebežljive provjerene cure i koje slušaju i ispune zahtjeve.Kažem Bella me oborila s nogu nehumano zgodna cura,neznan šta je rekla da trenira neki voditelj navodno neman pojma , uglavnom kad san je vidia u štiklama i crnom rublju jezik mi je bia na podu
Hahaha... Zna ona jako dobro sve. Ja sam joj zadnji put rekao, al vidio sam da je dobro upućenaPriča sa Daniellom taman,pohvalia je reka kako je pratimo i navijamo za nju,bilo joj drago,cilj je da je zadržimo sve češče ode,kaže da nema pojma da se uopče piše o njoj
Javi detaljeDa, idem do Daniele
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|