SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sve te navedene ženske sa oglasa koje sam navea su bile u điru ,dakle nijedna nije izmišljena i imao sam susret sa svima, predkorona razdoblje, iša sam podilit dojmove i saznat stanje kako je danas a vas dvoje se uvatili teorija zavjere, bit će da vam je to jednostavnije za skužit,trolate bezveze, izvrćete pilu naopako, to je isto ka da ja sad kažem da je mismirjana muško a darorad pandur šta ispitiva stanje po inboxu, malo bezveze jeli tako...
Sve pet,,samo ne plivaj uzvodno,,uzivaj
 
Izbjegavat ove agencijske pizdarije
Dogovoris se, ceka se pola sata isprid, odugovlace, na kraju se okrenia i isa ca.
 
Izbjegavajte ove ege gluposti:
Ria i Christina.
Usluga bez respekta prema klijentima.
Agenciju zanima lova i tocka. Iskoristavaju nas konzumente ali i cure! Postupak kao prema balkanskoj fukari!
 
Samo pisem iz iskustva i prepiske sa tom agencijom.. duge i neproduktine, jer agencija zeli profit odmah i po svaku cijenu. Ako profit gasne, gase agenciju i idu dalje sa novim idejama [i opet novim curama].
Ako te doceka namrgodjena cura kojoj je vec p.k. sefa [operatora] koji ju trosi preko granice psihicke izdrzljivosti, a prag saturacije je statisticki poznat, onda ti ne mozes ocekivati nikakvo zadovoljstvo tom seansom. Kako sam to pristojno ! Ova Chris ili Christina je bez veze, ali ako te Ria [ima jos imena na EGE] sa tom lijepom facom doceka sa: Samo si mi ti jos trebao, ma zaj... radnju, pozdravi se sa 200 bodova i odi doma! Ono sto te sljeduje nije vrijedno pamcenja.

Za razliku, je li netko na EGE uocio MILA INDEPENDENT?
Nasa cura, izvanredna u svemu sto odaberes.. a mos pricat Rvacki to zna ko i ti.. i dulje je ovdje po Splitu.
Mislim da je kvalitetnije okusit guste 1 puta u dva mjeseca nego se jednom na mjesec razocarat.. bar imas nesto za onaniju u medjuvremenu!
A nadam se da ce izmislit i neki popust za branitelje!!!
Ajmo ljudi mislit na duge pruge!
 
Evo bio danas.
Mala je med medeni. Voli nježnost i vraća ju obilato. Majstor u BJ. Najbolji ikad. Tehnika koju nisam doživio.
Izgled kao i na fotografiji. Photoshop joj ne treba. Magistrirala psihologiju. Nije za seljobere koji ga dodju samo otrest.. to neka odrade doma ručno..😉
Mogu li ja dobiti br.mob od te dame?volim kad je jednom nivou i još je naša dana hvala!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh