SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Izbjegavat ove agencijske pizdarije
Dogovoris se, ceka se pola sata isprid, odugovlace, na kraju se okrenia i isa ca.

Izbjegavajte ove ege gluposti:
Ria i Christina.
Usluga bez respekta prema klijentima.
Agenciju zanima lova i tocka. Iskoristavaju nas konzumente ali i cure! Postupak kao prema balkanskoj fukari!

Samo pisem iz iskustva i prepiske sa tom agencijom.. duge i neproduktine, jer agencija zeli profit odmah i po svaku cijenu. Ako profit gasne, gase agenciju i idu dalje sa novim idejama [i opet novim curama].
Ako te doceka namrgodjena cura kojoj je vec p.k. sefa [operatora] koji ju trosi preko granice psihicke izdrzljivosti, a prag saturacije je statisticki poznat, onda ti ne mozes ocekivati nikakvo zadovoljstvo tom seansom. Kako sam to pristojno ! Ova Chris ili Christina je bez veze, ali ako te Ria [ima jos imena na EGE] sa tom lijepom facom doceka sa: Samo si mi ti jos trebao, ma zaj... radnju, pozdravi se sa 200 bodova i odi doma! Ono sto te sljeduje nije vrijedno pamcenja.

Za razliku, je li netko na EGE uocio MILA INDEPENDENT?
Nasa cura, izvanredna u svemu sto odaberes.. a mos pricat Rvacki to zna ko i ti.. i dulje je ovdje po Splitu.
Mislim da je kvalitetnije okusit guste 1 puta u dva mjeseca nego se jednom na mjesec razocarat.. bar imas nesto za onaniju u medjuvremenu!
A nadam se da ce izmislit i neki popust za branitelje!!!
Ajmo ljudi mislit na duge pruge!

Evo bio danas.
Mala je med medeni. Voli nježnost i vraća ju obilato. Majstor u BJ. Najbolji ikad. Tehnika koju nisam doživio.
Izgled kao i na fotografiji. Photoshop joj ne treba. Magistrirala psihologiju. Nije za seljobere koji ga dodju samo otrest.. to neka odrade doma ručno..😉
Mogu li ja dobiti br.mob od te dame?volim kad je jednom nivou i još je naša dana hvala!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh