splico1992
New member
reka san sebi da je ovo zadnja akcija u ovom sportu. Do sada san bia u više njih i bilo je dobrih i loših. Do sada su mi sabrina i elisa bile jedine koje nisu žurile. Ostale su me gledale dovest do vrhunca šta prije i kad bi svršia očekivale bi da iden ća. Ova je bila suprotnost. ugodno iznenađenje. Uzea san pola sata 120, dva pucnja (rekla je da mogu neograničeno pucat). Trudila se cilo vrime. Energična je i zogdna. Ko voli plastiku svidit će mu se. Struk nikad nisan vidia tanji. Drob ravan. Sve utegnuto. Kosa duga ravna crna do guzice. Ljubi se usnama. Puši sa. Dogovor sa agentom. Apartman na sućidru u nekom prizemlju iza albatrosa. Jedino šta i je bilo smišno je da je snjom neka debela koja sidi isprid vrata, puši i nešto piše, a dok smo se jebali u sobi, ona je kuvala ručak u dnevnom/kuhinji xD Meni je to čak i godilo jer san inače uvik prenervozan pred vratima a ovo me opustilo. Uglavnom, jedno lipo oproštajno iskustvo. Prvi pucanj je bia nakon 2 min po običaju dok mi je pušila. Odma me dalje krenila napaljivat, dirat i mazit da se ponovno uzbudin i onda smo izminjali par poza i guzia san je divljački a ona se baš lipo energično nabijala. Kad smo završili ona izvirila glavon i sobe da kaže cimerici da izađe da mi možemo do wca xD
Inače, mislim da ima jako malo posla. Profil joj nije verificiran i ima samo 4 slike, ali evo meni je bilo top.
Inače, mislim da ima jako malo posla. Profil joj nije verificiran i ima samo 4 slike, ali evo meni je bilo top.