SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Danas sam se odlucija pocastit nakon dugo vrimena
Ima neke cudne tarife cak i postoji 15 min za 50e ali samo sex
Dogovorim 20 min 100e gfe
Prvi put u zivotu da necu zalit niti dan nakon ,cura je predivna ...mlada ,zgodna ,nasmijana , predana 100 posto
Grize ,grebe ,stenje
Pusi do kraja , i jako uska ,stvarno mi nije jasno kako ali je jako uska
Slabo prica engleski ali se trudi postavit klasicna pitanja (odakle si bla bla) i na ista zna odgovorit....pri ulasku u sobu zakljucala je vrata ,u stanu je s jos jednom curom koju sam vidia u odrazu ogledala ali neznam koja je ,nisam tio bit nepristojan
Neznam zasti ali dopustila mi je da joj svrsim usta iako je nakon toga trcala u wc isprat usta ...sve u svemu odlicno iskustvo i definitivno preporucam.
Ne odgovaram u privatne poruke...hvala.
imas njen broj? makla se sa stranice

Jučer bia u Afričke zvijeri Ayane ,nemogu puno reć jer san kapitulira nakon 3 min 😀 i ostavia laganih 120 € jbg. Događa se i profi igračima😀cura je stvarno super, sve čisto lipo tuš obavezan nudi vodu, počela sa masažom uljem tu san već lagano tonia u fantaziju.okrenia se na leđa stavila opet ulja priki njega bacila vožnju kratku up and down,ide gumica i obrnuti 🤠 i vidia san jednostavno san bia napet možda nisam triba pustiti njoj igru al cura zna posa i bilo teško je maknit, uglavnom crna zvijer je baš bomba, glatka crna koža,veliko dupe ,sise silikon top slatka u faci zna više jezika.E i zaboravia navest kad je počela stavlja ulje priko guzice i mazat nju i macu tu san se već preda ko amater jaja već gurala vanka djecu na odmor 🤠😀😀

Pozdrav Splicanima.Uskoro sa muzem idem na par dana u Split pa bi volela da nam nadjem neku curu za ffm.Neiskusni smo,pa nam je stvarno potrebna pomoc vas iskusnih.Posto vama muskarcima pase svaka 🤣😛 ja sam zaduzena za odabir.Znaci treba nam neka da zna raditi posao,normalna,cista,a ne da se provalimo sa njom.Ja se stvarno nadam da ce te mi pomoci 😁 I da,prostor imamo,a jako je bitno da nije neka prevarantica i slicno.Hvala 🫠🙃

Pozdrav Splicanima.Uskoro sa muzem idem na par dana u Split pa bi volela da nam nadjem neku curu za ffm.Neiskusni smo,pa nam je stvarno potrebna pomoc vas iskusnih.Posto vama muskarcima pase svaka 🤣😛 ja sam zaduzena za odabir.Znaci treba nam neka da zna raditi posao,normalna,cista,a ne da se provalimo sa njom.Ja se stvarno nadam da ce te mi pomoci 😁 I da,prostor imamo,a jako je bitno da nije neka prevarantica i slicno.Hvala 🫠🙃
Ne kužim šta očekuješ, jedino šta ti možemo preporučiti su cure s ege-a

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh