Provaj ovako.. Eu posso colocar na sua bunda?
Hocu hvala valjda će te carobne rijeci upalit eto kad sam vec ovdje mogu i rec
kako mi je dogovor jučer prosa znaci ovako in prvo sta morate shvatit ja nisam
iz Splita kazes mi ajde na bačvice u jokera
Mail of split na rivu znam di je sve to kazimi ulicu neku e sad vec gps krece u akciju sad da ne rastezem bezveze ovako
početak price pocinje ovako:
Petak dosla placa cak i neki bonus aj super cekam da posa svrsi zovnem ja
Brunu preko WhatsApp je slobodna a to
je jos bilo dok sam se vozi do Splita a triba mi 1.5 dotamo usput puka jednu kalmagra tabletu prije da bude bolje i čekam ja ona se ne javljaj a aj dobro kad dodem u Split poslat cu ponovno ako se ne javi icemo na nešto
drugo dodem ja u Split i javi se ona super
samo me zivciralo sto joj je između svake poruke treba 15 min da odgovori i dobijem njenu lokaciju i odem ja tamo ali se izgubim s gps kartom 20 min trazim lokaciju nadem zgradu posaljem poruku tu sam i vidi vraga cekam 20 min da dobijem odgovor i odgovori mi nakon great bayby kaze broj kata 12 dobro udem ja odem na 12 kat kad tamo susjedi pričaju jedni s drugima i gledaju mene ko je ova budala a ja sta cu sad izvucem mob i koda zovem i uzmem najkorištenije dalmatisko ime duje disi ja sam ovdje di di ti i nakon 2-3 min kokodakanja vratu se oni u apartman zovem nju di koji broj sobe ona kaze 63 ja super anal idemoo kalmagel vec djeluje gledam tamo 65 64 63 nadem i kad gledam broj kad ono dok sam ceka da ljudi odu ca dok sam ceka i ko pricam na mobitel vidia čovjeka od 100kg usa u taj apartman mislim se jebi se ti to tija sam probat anal ali ne na sebi i usa u lif i otisa i sta sad jebiga idemo neku drugu saljem florena nejavlja se probam sweet lili javi se kazem moze po sata jer dok sam se brunom zajebava vec 7:30 ona kaze 100e ja moze koja lokacija i stopp poruke prestale nejavlja se vise ja saljem jesi free ili ona neodgovara mislim se sta je danas jesam uklet ili sta jsta cu zovnem drugu Bianca kad ona meni 1h-250 40min-1350 30min-900kn
Ja joj kazem 30 min ona super lokacija
Mažuranićevo šetalište, 21000 ja sad karta Google kad ono 8 min autom ja super evo me za 10 min ona ok ja u auto odem tamo i sad ja trazim mislija ulica se tako zove ili nesto neznam ja po splitu gps mi pokaza neku lokaciju ja dodem tamo vidim vrtim se u krug pitam nekoga on kad mi govori ovo ti je sve ulica odavde sve do semafora pa jebote pas vrtim se ko ludak okolo bezveze zovnem ja nju i kazem nisimi kazala broj ulice kad ona sorry baby reka si za 10 min ja nemam vremena vise za tebe posla je u tri pizde matreine i vise mi dopizdilo otisa ja ko linde ovo mi je vec treći put po sata samo da spraznim jaja ako nitko nije bija kod nje mala je stvarno super iz Estonije i stoji u splitu trudi se dobro ga cak pusi i razumi hrvatski dobro
9/10
I tako mi dan prosa nista novo prosa