Imotski1950
Active member
Uzivila se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ides daljeUzivila se
A i bližeIdes dalje
Eto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...Ovo ti nije recenzija ja od srama ne bi stavila ovo da drugi vide koliko sam nepismena. U oglasu pise javit se na mail ne na por na oglasu
7000 stalniAl nek si ti pametan .. stavim i ja u birtiji
Al nek si ti
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklomAl nek si ti pametan .. stavim i ja u birtiji
I stat u Alpe7000 stalni
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklom
Onda salji oglas nasumice na mailove...pa A.P.P...Ovo ti nije recenzija ja od srama ne bi stavila ovo da drugi vide koliko sam nepismena. U oglasu pise javit se na mail ne na por na oglasu
Oću ako mi netko pošaljeProsljedi tnks
A nepismenosti i nerazumijevanja procitanogA zene i mozga?
Haha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvimaEto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...
Haha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvimaEto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...
I moga si,mozda se sudaris negdi s nekim biserom ko i ti pa mozete skupa ,pa nazad za " Imacki "7000 stalni
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklom
Izvini al objasniti cu jos jednom al kao da se obracam nekom ogranicenog razumijevanja : OGLAS je stavljen za osobe koje na mail zele info i slike ( ne u por.n a oglasniku ) ako sam tako navela tako funkcionira ,takvi ne trebaju dolazit nit se javljati ,jesi krenuo za Frankfurt ili jos trazis bicikluOnda salji oglas nasumice na mailove...pa A.P.P...
Imas i pravo tu je klub pismenih i pametnih koji ne znaju razliku izmedju javit se na mail i javit se u por na oglasuMaserkast dosadna si vise. Ne spamaj ode.
A nepostivanje prema stranci..ja pitam jedno ona ošla u treći padež..i nisi naglasila vamo mi ne pišiti tako da njuši tih 50 glavića i jos koji padobranacA nepismenosti i nerazumijevanja procitanog
Ima i kulture u glaviHaha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvima
UndertakerSPrvo i osnovno cura je vrhunska normalna je pristojna uredna. Dalje ti se doma trebas oprat i sredit. Cura je uvik sredena otusirana. Cura radi sa jos jednom curom pa mozda ta koja je bila nije iza sebe sredila. A ti decko moj koji si glavni na svin forumima za pitaj se kakav si i nemoj blatit zene i bit seljacina. Ne vridi niti jednoj curi uzimat jadnike i jazavce poput tebe koji jebat ne znate a bitno je sta klapa te jezikom srica cura odlično radi ima posla dosta i ne vara ljude a ti nemas pravo govorit o cijenama icijim a pogotovo govorit lokacije jer se hvala bogu zna sta je diskrecija.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|