Imotski1950
Active member
Uzivila se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ides daljeUzivila se
A i bližeIdes dalje
Eto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...Ovo ti nije recenzija ja od srama ne bi stavila ovo da drugi vide koliko sam nepismena. U oglasu pise javit se na mail ne na por na oglasu![]()
7000 stalniAl nek si ti pametan .. stavim i ja u birtiji![]()
Al nek si ti
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklomAl nek si ti pametan .. stavim i ja u birtiji![]()
I stat u Alpe7000 stalni
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklom
Onda salji oglas nasumice na mailove...pa A.P.P...Ovo ti nije recenzija ja od srama ne bi stavila ovo da drugi vide koliko sam nepismena. U oglasu pise javit se na mail ne na por na oglasu![]()
Oću ako mi netko pošaljeProsljedi tnks
A nepismenosti i nerazumijevanja procitanogA zene i mozga?
Haha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvimaEto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...
Haha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvimaEto jos mucenja sa č č cc..jbg maserka fulala si profesiju...
I moga si,mozda se sudaris negdi s nekim biserom ko i ti pa mozete skupa ,pa nazad za " Imacki "7000 stalni
Koliku si mi poruku narisala moga sam do frankfurta s biciklom
Izvini al objasniti cu jos jednom al kao da se obracam nekom ogranicenog razumijevanja : OGLAS je stavljen za osobe koje na mail zele info i slike ( ne u por.n a oglasniku ) ako sam tako navela tako funkcionira ,takvi ne trebaju dolazit nit se javljati ,jesi krenuo za Frankfurt ili jos trazis bicikluOnda salji oglas nasumice na mailove...pa A.P.P...
Maserkast dosadna si vise. Ne spamaj ode.
A nepostivanje prema stranci..ja pitam jedno ona ošla u treći padež..i nisi naglasila vamo mi ne pišiti tako da njuši tih 50 glavića i jos koji padobranacA nepismenosti i nerazumijevanja procitanog![]()
Ima i kulture u glaviHaha mislim da nisam ,evo vidis da sistem eleminacije radi srecom i prije dolaska ,neka njih radije drugima prepustam,ima salona po Splitu siroko im polje ovakvima![]()
UndertakerSPrvo i osnovno cura je vrhunska normalna je pristojna uredna. Dalje ti se doma trebas oprat i sredit. Cura je uvik sredena otusirana. Cura radi sa jos jednom curom pa mozda ta koja je bila nije iza sebe sredila. A ti decko moj koji si glavni na svin forumima za pitaj se kakav si i nemoj blatit zene i bit seljacina. Ne vridi niti jednoj curi uzimat jadnike i jazavce poput tebe koji jebat ne znate a bitno je sta klapa te jezikom srica cura odlično radi ima posla dosta i ne vara ljude a ti nemas pravo govorit o cijenama icijim a pogotovo govorit lokacije jer se hvala bogu zna sta je diskrecija.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|