SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Evo me preživia sam...
Uglavnom ima dogovor i odradia videocall sa Sophiom i na kraju cilo jutro se nejavlja usprkos masu poruka jer mi je bila jebeno napeta no dobro ništa šta čovik ne prispava i zaboravi.Odlučia san napast Sol i to u zadnji čas imala posla kaže i javila se tek tamo oko 15 h i mislia san se da ili ne knap sa vremenom i na kraju nisan požalia,dapače cura ko sa slika 100% iako uvik slike čine razliku al to je ona duga crna kosa mekana mirisna, oči crne uređena cila,koža joj ono svilenkasta dupe me ubilo na izgled i dodir znači ajme...nije mogla obuć štikle i ništa puno izazovno zbog smještaja i susida al nema veze.Počela sa pričom nekih 15 minuti bolje govori engleski nego ja Hrvatski,opisuje sve čime se bavi , koju je u Zadru iznajmia na 2 puna dana..di je sve živila i uz priču ja je mazin goli oboje,nudi vodu ja kažen ne triba daj mi sise da ližen brate 😆 i nakon 15 min kaže lets work 🥊 uvati ga u ruke obrađuje pa me pogleda pa stane priča dok mi drka,pa ope priča ,e onda san je bacia na leđa i kaže ona pomalo jel uska je a mene Bog nadaria bar s nečim... nakon toga udren u dogy jer znam da mi je kraj blizu ,a brate nemoš otić od nje da je u dogyu ne probaš,al to dupe mislim da ću sanja večeras ,jebeni tenk nije joj ravan...i tu san eksplodira naravno al neka pun kondom san ja gura još u nju jednostavno nisan moga izać iz te vlažne guzate špilje ...🍷🤘❤️
Izgled 9/10(samo jer volin crnke inače 10)
Pušing 10/10
Dupe/sise nema ocjene 😆🍷🍷
Smještaj je nov al samo soba i wc malo,al nie mi smetalo bar nema di pobić....
Živili jebači
Jel to ova Sol ?

Nevjerovatnih sat vremena s Bellom Santino. Derbi prije derbija. Žena je apsolutna vatra u krevetu. Još 2 dana je tu. Ako se mislite da li ćete je posjetit, požurite jer nije vam ostalo još puno vremena.

Otiša nam frico na krstarenje tjedan dana za Bellom i Viktorijom. Tako da tjedan moramo se posvetit drugim kokama

@frico mirno more and come back well

Onda podijeli sa svim forumašima svoja saznanja, lijepo te molim. Ili zašuti.
Ne znaš me tako da ti je pametnije da paziš šta pišeš. Nemoj ti meni da zašutim, pisat ću šta me volja. Moje recenzije su konkretne, za razliku od tvojih, di samo hvališ curu bez konkretno ičeg napisanog. Cura je lošija nego na slikama, okrenuo sam se na vratima.

Ne znaš me tako da ti je pametnije da paziš šta pišeš. Nemoj ti meni da zašutim, pisat ću šta me volja. Moje recenzije su konkretne, za razliku od tvojih, di samo hvališ curu bez konkretno ičeg napisanog. Cura je lošija nego na slikama, okrenuo sam se na vratima.
Ohoho sto smo se osokolili.. Mislis da te se bojim, tebe ili tvojih jataka?

Mora sam se javit, nisan moga izdržati,najbolja je ona koja vam se svidi a ne di vas neko šalje ,vi se i dalje prepucavajte, ionako ste samo vi tu na forumu,a mi malo pametniji i mudriji čemo vas posmatra sastrane i ionako se sve zna

Mora sam se javit, nisan moga izdržati,najbolja je ona koja vam se svidi a ne di vas neko šalje ,vi se i dalje prepucavajte, ionako ste samo vi tu na forumu,a mi malo pametniji i mudriji čemo vas posmatra sastrane i ionako se sve zna
Tako je. Da nije ove teme i one koje se javljaju ostali bi suha kurca

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh