E jbg, ne sićam se jel bio br. 17 ili 19. Mislim da je br.19Koji broj u drzicevoj. Meni salju adresu tamo za neku ukrajinku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg, ne sićam se jel bio br. 17 ili 19. Mislim da je br.19Koji broj u drzicevoj. Meni salju adresu tamo za neku ukrajinku
Driziveva ima barem 50 apartmanaE jbg, ne sićam se jel bio br. 17 ili 19. Mislim da je br.19
Dobra je Priscila, samo eto mozda na prvu tako djeluje. Mislin ja san s njom normalno prica i sve.Vidia san danas u gradu onaj kampanel,Flaviu,nebi ga/je taka da mi neko plati,i skoro san siguran Priscilu.Meni osobno prelipa zenska.E sad ona mi je svakako bila medju prvima na listi za otic sljedece al me zanima jos neko svjeze iskustvo jer znan da se pisalo da je hladna a zenska mi se bas svidilia.
Unverified, slike predobre da bude tako neispunjen profil.. Lažni review također, ne znan kako ne možeš pripoznat da je prevara?Je li bio neko kod ove?
Onda znaći ipak ne ići kod njeOcjene su na temelju mojih dosadašnjih iskustava jer ipak je kod mene letvica visoko postavljena. Cura je ugodna, simpatična i draga, trudi se... Prostor je ok, al opet ne mogu dat višu ocjenu s obzirom da sam bio u deluxe apartmanima.
Ja bi iša na tvom mjestu,cura full zgodna a uvik češ se pitat zašto nisanOnda znaći ipak ne ići kod nje
Je li ovo Mayka u Splitu?
Vjerojatno samo otvorila profil da vidi koliko Ce poruka dobit... Stavila je 500ehPrije 5 dana mi je napisala da Ce vjerojatno u svibnju doc
Grcko rimski? Poslje korizme?Evo stres Angelica u teretani u Jokera...
Omalema ali lipa cura...
Diže čučanj dobro....
Znaci bitka u krevetu....
Zašto stres dopisivali smo se nie loša,al nema sisa,kakva e uživo izgleda slatka na prvu, jedino šupak i faca dobriEvo stres Angelica u teretani u Jokera...
Omalema ali lipa cura...
Diže čučanj dobro....
Znaci bitka u krevetu....
Zašto stres dopisivali smo se nie loša,al nema sisa,kakva e uživo izgleda slatka na prvu, jedino šupak i faca dobri
Jebali ga agenti,ne da ispo 150Neznam ni ja sam napisa stres... Ovi pomoć pri pisanju... Agent ti je na pisanju...
Preferiram slobodni stil...al ako znaju grčko rimski nije problem...Grcko rimski? Poslje korizme?
Preferiram slobodni stil...al ako znaju grčko rimski nije problem...
Sabina mi je slomila ovogodišnju pokoru... Bila je rekla doc iza Uskrsa a pojavila se na početku ožujka... Kažem ja njoj da je u grijehu jer me navukla na grijeh... Kaže ona, onda ću ja tebe silovat pa nećeš biti u grijehu... Tako je bilo prvo silovanje u životu... Dva puta biža iz kreveta... Pitam ja nju jel popila nešto... Kaže ona ovako ti izgleda žena kad je 3 mjeseca bez sexa..... U 25 godina aktivnog sexa nikad takvo što nisam dozivia... Ni sa curama ni sa bivšom...
Zato se svaki euro u Joker teretani isplati... Cipajte kardio, trbušne i leđa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|