Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mia i Beatriz pristaju na manju cifru.Nisan još,slatka je malo komunicirali pokušava je skuvat za neku cifru
Ponudila 100 bez bj ili 130 sa,nije lošeMia i Beatriz pristaju na manju cifru.
Šta kaže, nekako mršava nema je nigdiNew style
Vrhunsko druženje u gradu! Necete pozaliti ako dodete kod mene i znam da cete me sanjat nocima! Ako ste zainteresirani…www.oglasnik.hr
Napokon nije bon
slike ima na ceskoj i grckoj stranici, jesi bio ili si tek dogovorio za cash ?New style
Vrhunsko druženje u gradu! Necete pozaliti ako dodete kod mene i znam da cete me sanjat nocima! Ako ste zainteresirani…www.oglasnik.hr
Napokon nije bon
Haha,i tebe svugdi imaslike ima na ceskoj i grckoj stranici, jesi bio ili si tek dogovorio za cash ?
i čak je i razgovor nekako jednostavan...i pari se okjeli bio itko...kaže za 120 e može i klasik i anal i pušenje bez kondoma?New style
pokušavam preko whatsupa ali nema ga.jbgi čak je i razgovor nekako jednostavan...i pari se ok
kako nema ja maloprije pisao sa njompokušavam preko whatsupa ali nema ga.jbg
je imaš pravo ,evo uspio sam,kako nema ja maloprije pisao sa njom
Lelo Hexa iz DM-aDečki koje je kondome najbolje kupit za prosjecnu velicinu alatke?
jel nasa ili strankinja?,jel ovo ona na slikama?i čak je i razgovor nekako jednostavan...i pari se ok
Kako znas da je cehinjaneznam jbt pa prvi sam pita jel bia ko...Čehinja je al pari mi se da dosta razumi hr po dopisivanju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|