bbb1986
Well-known member
Slažem se to za uslugu daleko najbolja. A to da je ružna nije. Nije lipotica ali nije sigurno ružnaA nije ruzna nego ima nekako cudnu facu. Al daleko najbolje od usluge sta se moze nac u Splitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se to za uslugu daleko najbolja. A to da je ružna nije. Nije lipotica ali nije sigurno ružnaA nije ruzna nego ima nekako cudnu facu. Al daleko najbolje od usluge sta se moze nac u Splitu
Slažem se sa svime rečenimAko i nije najbolje u samom vrhu je sigurno . Cura je opuštena i baš se potrudi da ti ugodi . O ukusima ne raspravljam al meni ima odlično tijelo . Faca joj nije najjača strana al je daleko od ružne . Hrvatski priča sasvim pristojno .........
Koje staNesto cackam po wup...u Zvonimirovoj su se sve smistile![]()
?????Nesto cackam po wup...u Zvonimirovoj su se sve smistile![]()
pet mi dalo istu adresuKoje sta
PO slikama jesu....idem veceras pa cu viditValjaju li. Koja je cifra
Mos li linkatPO slikama jesu....idem veceras pa cu vidit
Pozdrav ekipa, bija bi zahvalan ako ima ko podjelit kontakt koje deblje u Splitu. Hvala unaprid
Hvala ti ! Znam je dugi noz godina, dobra je ali ne Volim silikone. U svakom slucaju Hvala !![]()
Maya Split
Djevojka plavuša sivih očiju, (28g 170/67/4) nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Splitu. Moguć dolazak u…www.oglasnik.hr
Guzata !!!!!
Nema ona silikoneHvala ti ! Znam je dugi noz godina, dobra je ali ne Volim silikone. U svakom slucaju Hvala !
Onda sam pomisa Maje….. SorryNema ona silikone
Na koju si ti mislia.da otidjen i do njeOnda sam pomisa Maje….. Sorry
Koja je cijena![]()
Maya Split
Djevojka plavuša sivih očiju, (28g 170/67/4) nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Splitu. Moguć dolazak u…www.oglasnik.hr
Guzata !!!!!
Jel bija tko kod nje ili su bonovi?![]()
Maya Split
Guzata !!!!!
Maya je prava cura preporukaJel bija tko kod nje ili su bonovi?
Jesi vidio?PO slikama jesu....idem veceras pa cu vidit
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|