delfin1111
New member
Slatka milf Splitu
Slatka milf lijepih oblina velikih grudi, energična i vatrena čeka tebe u svom smještaju.
www.oglasnik.hr
Jel bio iko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost jedna jako nervozna osoba iz BiH i nije bas privlačna, izgleda dosta staro. Okret bez premišljanja.Slatka milf Splitu
Slatka milf lijepih oblina velikih grudi, energična i vatrena čeka tebe u svom smještaju.www.oglasnik.hr
Jel bio iko?
Nema dosta stare ekipe frice, red bulla...A di je Frico? Nema ga danima.
Ja nisam bio ali frend koji nije na forumu veli :Nažalost jedna jako nervozna osoba iz BiH i nije bas privlačna, izgleda dosta staro. Okret bez premišljanja.
Stizem za 3 tjedna u Split bicu tu jedno misec dana. Tako da ocekujte reccenzijeFeyenord majstore, ima li sta dobra u Splitu? Ili nisi u Splitu?
A bokte, kakve sve glupe spike ti bonasi nece izmislitOva isti traži bon. A kad san joj reka da ja preferiram keš u ruke onda je nakon ure vrimena napisala da može ali da ona mora uzet a bon pa da će mi sve usluge bit 20€ skuplje kao da mora me rezervirat. 20€ navodno cijena bona. Misan otiša jer mi je odma bilo sumnjivo šta joj je tribalo ura da mi to napiše. Ako neko ima apetita zajebavat je malo čisto da vidim oće li mu isto napisatZgodna Ivona, 27 godina
Hej zovem se Ivona zainteresirsna sam za druženje u svakom smislu bilo to online, uživo ❣️ Imam 27 godina, slobodna…www.oglasnik.hr
A Split je inaće katastrofa u svemu pa i u ovom.A bokte, kakve sve glupe spike ti bonasi nece izmislit
Samo ih pitaj je li plaćanje keš u ruke. Odgovor će ti bit dovoljan.Ekipa,koji su profili na osobnom oglasniku koji su cesti,a znate ili sumnjate da su lazni...?
Znaci sve sta nisu,zajeb je li?Samo ih pitaj je li plaćanje keš u ruke. Odgovor će ti bit dovoljan.
Da svi koji traže bonove ili bilo kakvu vrstu uplate unaprijed su prevarantiZnaci sve sta nisu,zajeb je li?
Baba se ne javlja na mobitel. Bar meni. Mislim da je to Marina.Koja je ovo baba
PREDAJ OGLAS
Oglasnik Osobni kontakti
Split
Splitsko-dalmatinska
091/972-4392
Oglas je aktivan od 24.11.2023.
Oglas pregledan: 776 puta
Šifra oglasa: 5543278
Osnovni podaci
Vrsta: Masaže
Tip: Ženske
Opširnije o oglasu
Atraktivna profinjena gospođa 52 god., 170/63/3, podijelila bi ugodne trenutke s kulturnim gospodinom uz maksimalnu diskreciju. Speak English!
Spremi u favorite
Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
OGLASNIK
SIGURNOST
- Sigurnost plaćanja
- Uvjeti korištenja
- Privatnost podataka
- Pravila o postupanju s kolačićima
- Uvjeti kupnje
- Sigurnost
POMOĆ
PRATITE NAS
1989-2023 © Oglasnik d.o.o. Sva prava pridržana.
Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Oglasnik d.o.o.
Tečaj za konverziju u EUR valutu: 1 euro = 7.53450 kn
Unaprijeđenje internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda. Detalji projekta
Oglasnik grupacija
| | |
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|