123sonja123
Member
Da dragi moj i opet ću biti u toj prekrasne prirodi od prvog 6 do prvog 11 pa navrati evo imaš broj odnosno poslaću ti drugi ali ne ovako javnoVjerovatno znaš da sam u Splitu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da dragi moj i opet ću biti u toj prekrasne prirodi od prvog 6 do prvog 11 pa navrati evo imaš broj odnosno poslaću ti drugi ali ne ovako javnoVjerovatno znaš da sam u Splitu
Sorry napisao si da si platio uru a otišao je nakon 15 minuta ili se to odnosno na nekog drugog sorry još jednom
OprostenoSorry napisao si da si platio uru a otišao je nakon 15 minuta ili se to odnosno na nekog drugog sorry još jednom
Da dragi moj i opet ću biti u toj prekrasne prirodi od prvog 6 do prvog 11 pa navrati evo imaš broj odnosno poslaću ti drugi ali ne ovako javno
Imam toj privatni a i ti mojDa dragi moj i opet ću biti u toj prekrasne prirodi od prvog 6 do prvog 11 pa navrati evo imaš broj odnosno poslaću ti drugi ali ne ovako javno
Ako misliš na moju privatni nemaš jer su mi ga ukrali ne znam koji broj imašImam toj privatni a i ti moj
Pošalji broj u privat poruci, vjerojatno imam stari kad te ne mogu nazvatiAko misliš na moju privatni nemaš jer su mi ga ukrali ne znam koji broj imaš
Pogledaj plavi oglasnik piše ti Marina i broj telefona ispodPošalji broj u privat poruci, vjerojatno imam stari kad te ne mogu nazvati
Na aerodromu sam izgubila telefon i privatna i radna kartica ali je unutra bilaPogledaj plavi oglasnik piše ti Marina i broj telefona ispod
Pogledaj plavi oglasnik piše ti Marina i broj telefona ispod
Imaš li ti baku dušoVidi baka se dopisuje sama sa sobom
Da malo bolje pratiš šta pišem i s kim se dopisujem znao bi ,ali ti bilo dosadno pa si morao nešto napisat tek toliko da se javiš jaImaš li ti baku dušo
Imaš li ti bako ljubaviVidi baka se dopisuje sama sa sobom
Ja ne menjam račune ovo je prvi put i jedini račun koji iman.. a da bi se uopće pojavila ovdje ,dobri dečki su mi rekli da ima jedna budaletina koja piše p******** o meni odnosno piše da imam 80 umesto 50 godina zato sam tu...jedan tvoj kolega koji je pisao sranja o meni pa mi je samo učinio medveđu uslugu ,tako da se sad vidiš dečki sjećaju mene i pišu dobre komentare i pozitivne a drugi koji ne znaju žele doći tako da mi je to super odlično i uvek ću biti pod ovim imenom tako da znaš. Čini mi se da si ti purgerPazi dok minajs racune da nam nebi napisala nesto pod imenom Haley pa da se jos malo osramotis
Uh ovaj najveća ureda dalmatincu nazvt ga purgeromJa ne menjam račune ovo je prvi put i jedini račun koji iman.. a da bi se uopće pojavila ovdje ,dobri dečki su mi rekli da ima jedna budaletina koja piše p******** o meni odnosno piše da imam 80 umesto 50 godina zato sam tu...jedan tvoj kolega koji je pisao sranja o meni pa mi je samo učinio medveđu uslugu ,tako da se sad vidiš dečki sjećaju mene i pišu dobre komentare i pozitivne a drugi koji ne znaju žele doći tako da mi je to super odlično i uvek ću biti pod ovim imenom tako da znaš. Čini mi se da si ti purger
Da skratim priču mene ovo jako zabavlja dok si ti izuzetno frustriranPazi dok minajs racune da nam nebi napisala nesto pod imenom Haley pa da se jos malo osramotis
Bio sam je zva ima par tjedana ali sam zaboravio. Koliko ima godina? bila je rekla msm 80 € ali koliko vremena i koliko puta mos svrsit? Masira li gola i jel zgodna i lipa u faci? I ide li oral i di prima spermu sve?Moja preporuka....super masaža i još bolje pušenjeOpusti se uz ugodnu masažu
Želim ti pružiti nezaboravne trenutke. Oglas je pravi. Slike su prave. Ja sam prava. ČEKAM TE.www.oglasnik.hr
Bia san prije 5 6 godina.500 kn je bilo po urekoliko se sican.bila je deblja. Dobro ga ne pusilaBio sam je zva ima par tjedana ali sam zaboravio. Koliko ima godina? bila je rekla msm 80 € ali koliko vremena i koliko puta mos svrsit? Masira li gola i jel zgodna i lipa u faci? I ide li oral i di prima spermu sve?
Mene isto zanima sta radiBio sam je zva ima par tjedana ali sam zaboravio. Koliko ima godina? bila je rekla msm 80 € ali koliko vremena i koliko puta mos svrsit? Masira li gola i jel zgodna i lipa u faci? I ide li oral i di prima spermu sve?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|