Pa nije mršava. Ima droba definitivno.Jel debela?
Ima ok kožu ako ništa. Bude u donjem rublju, možeš dirat i to je to.
Ali ne očekujte neki izgled iskreno.
Masaža odlična, drkica se odradi, otuširaš se i to je to. Ostatak za zaborav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije mršava. Ima droba definitivno.Jel debela?
Bila ti je dala oglas ima 2 dana,ali ga je ocito izbrisala.I ja bi rado kod nje da masira zene kao i vas muske,ali ocito ne masira pa onda nemam sta pitati.A di je nestala ona Maserka st....ako je se ko sića, oko 35-40 god.... crna jača...znam ime al ne zelim pisat javno, možda netko poveže na koju mislim.
Radila je masaže sa happy end ( ako se sjećam čak bi ga i popušila i to dobro )...ali stvarno je dobro masirala isto je žena znala šta radi nije bezveze trackala...svaku kost bi prodrmala i znala je lipo napalit...
Imas danas njen oglasBila ti je dala oglas ima 2 dana,ali ga je ocito izbrisala.I ja bi rado kod nje da masira zene kao i vas muske,ali ocito ne masira pa onda nemam sta pitati.
Bila ti je dala oglas ima 2 dana,ali ga je ocito izbrisala.I ja bi rado kod nje da masira zene kao i vas muske,ali ocito ne masira pa onda nemam sta pitati.
Na oglasniku ti je,sad sam vidjela.Nisam vidio oglas, di ?
A da, ona nije za ženske samo muške obradi, ali žena stvarno dobor masira prije svega, drkanje i pušenje ajde svaka to više manje će odradit ali žena baš dobro masira.
Stvarno da niko nece da napise nesto...Jel bia iko kod oveSPLIT:Opuštajuće masaže i foot fetish - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Usluge opuštajuće masaže i foot fetisha pruža vam senzualna brineta,profi maserka. Ugodan,klimatizirani prostor,disljubavni-oglasnik.net
To je Maserka Split. Pisalo se o njoj. Malo. Uredna i čista MILF. Pošalje fotografiju. I neku listu pravila, dugačku ko Ustav. Favorizira stalne klijente. Ide na sigurno. Korektno odrađuje s HE. Pušenje kad postaneš stalni.Stvarno da niko nece da napise nesto...
Nije to ona, ovo je drugaTo je Maserka Split. Pisalo se o njoj. Malo. Uredna i čista MILF. Pošalje fotografiju. I neku listu pravila, dugačku ko Ustav. Favorizira stalne klijente. Ide na sigurno. Korektno odrađuje s HE. Pušenje kad postaneš stalni.
Nešto novo! Popratit ću temu.Nije to ona, ovo je druga
Nije ni novo, samo se ne pise, boje se da ce im otpasti visuljak kad ih bude sutirala na sledecoj sesijiNešto novo! Popratit ću temu.
Jeli bio ko kod nje. Kakvo je iskustvo. Jeli se isplati otići. Da napiše bibliju od ponude. Prem slici je plave kose. Čini mi se da je pristojna i da odradi masažu vrhunski bilo sa HE ili bez. Kaže da radi samo s mlađima.To je Maserka Split. Pisalo se o njoj. Malo. Uredna i čista MILF. Pošalje fotografiju. I neku listu pravila, dugačku ko Ustav. Favorizira stalne klijente. Ide na sigurno. Korektno odrađuje s HE. Pušenje kad postaneš stalni.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|