Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/bozicna-masaza-oglas-5130850 evo provjeri ovuPozdrav jel vi imate ista novoga za masaze
Jesi bio vec kod nje kakva je a meni se nejavlja
Nisam, zato sam tebi napisao da provjerisJesi bio vec kod nje kakva je a meni se nejavlja
Pa je li moguće da stvarno u cilom Splitu nema poštene masaže? (body to body, happy ending...) Ako neko zna nekoga, nek se javi!
Zva san, ženska govori da o čemu pričam, kakva masaža, da sam falio broj i da ne zovem više.Brina
Kineziologinja, ženama i muškarcima pružam sportsku, medicinsku i švedsku tj. klasicnu masažu. Parking osiguran.www.oglasnik.hr
Znam ti ja jednuPa je li moguće da stvarno u cilom Splitu nema poštene masaže? (body to body, happy ending...) Ako neko zna nekoga, nek se javi!
Imaš li brojcili nešto?Znam ti ja jednu
može i meni u privat..fala ti punoZnam ti ja jednu
Koji je oglas od Nade ili kontaktSlabo po splitu osim one bosanske nade
Ko je Nada?Slabo po splitu osim one bosanske nade
neznam za tu,ako moze info.malo vise..hvalaSlabo po splitu osim one bosanske nade
Pozz ljudi..ako ko moze pomoc oko masaze u splitu ili okolici da je blizu,bia bi zahvala..ali da je bia i da je ok..godine nebitne,samo da je zensko
Hvala
+385976617988 ženska zgodna 40 minuta masaža sa happyendom. 40euraPozz ljudi..ako ko moze pomoc oko masaze u splitu ili okolici da je blizu,bia bi zahvala..ali da je bia i da je ok..godine nebitne,samo da je zensko
Hvala
Ako nije problem posalji broj...Znam ti ja jednu
+385976617988 ženska zgodna 40 minuta masaža sa happyendo
jel se ispati i koliko godina ima i jel happyend sa zastitom+385976617988 ženska zgodna 40 minuta masaža sa happyendom. 40eura
Daj malo više detalja molin te+385976617988 ženska zgodna 40 minuta masaža sa happyendom. 40eura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|