D
Deleted member 4720
Guest
NeMad max?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeMad max?
Ni jedno od navedenog, a ti?Tuzan ili ruzan?
pišeš koda si iz alan forda hahaAko si citao pazljivo onda si procitao da sam sretan, ako sam sretan onda nisam tuzan. Sombrero daj se uozbilji malo
I ako uspije spoj, jeli ostaješ u biznisu?Pozelite mi srecu.. Mozda ima sestru...
Ne... Vec sam rekla... Da cu se maknut potpuno ako cu imat razlogI ako uspije spoj, jeli ostaješ u biznisu?
Drzimo fige da ima seku ,))Pozelite mi srecu.. Mozda ima sestru...
Onda cu ja dobit recenziju o tebi, to znas vjerovatno....Drzimo fige da ima seku ,))
Hvala, napokon netko duhovit. I hvala na komplimentupišeš koda si iz alan forda haha
Nema problema...Onda cu ja dobit recenziju o tebi, to znas vjerovatno....
Onda ok, mozebit zanimljivoNema problema...
Sredi neku "frendicu" kaze mod da ih imas. Eto ti recenzije...Onda ok, mozebit zanimljivo
One za pare vec znas.. A ove druge... Ne znam dal si materijal...Sredi neku "frendicu" kaze mod da ih imas. Eto ti recenzije...
sredi meni makar i za pare hahaOne za pare vec znas.. A ove druge... Ne znam dal si materijal...
Riskiraj...One za pare vec znas.. A ove druge... Ne znam dal si materijal...
Bojim se izgubit prijateljstvo...Riskiraj...
A da se zanimas za neku picku i napises nam neku recenziju???Mene vise zanima di je nestao famozni Jack? Izgleda da je popio medikamente pa se smirio
A ti mene trazis frendicu...Iskreno ja sam oldiu rekla da si se vjv ozenio kad te vise nema na forumu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|