Sisata i guzata
Well-known member
A to ovi kojima nisam dala... Ogorceni...Dobila si i temu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to ovi kojima nisam dala... Ogorceni...Dobila si i temu
To sam ti ja otvorio s lažnog profila. Otvorit ću ti još jednu ak mi nedaš.A to ovi kojima nisam dala... Ogorceni...
Ne, prije bubreg no picku...To sam ti ja otvorio s lažnog profila. Otvorit ću ti još jednu ak mi nedaš.
Prihvaćam i bubregNe, prije bubreg no picku...
Darien i ti zavrsio na "listu cekanja" ?Prihvaćam i bubreg
Staa, sta? Kakva lista? Jel vidis da sam ja stalno na forumu...Darien i ti zavrsio na "listu cekanja" ?
Nisam još pitao. Sve se nekako spremam, ali onda ona objavi novu profilnu, ja se malo zaigram i prođe me volja..Darien i ti zavrsio na "listu cekanja" ?
Ja nisam i dalje sam sretan i dalje si mi draga. I uvijek ces biti. No ego definitivno utjece na neke od nas.A to ovi kojima nisam dala... Ogorceni...
Ma nisam mislila na nikoga konkretno... Vec na ove koji pisu poruke, teme otvarajuJa nisam i dalje sam sretan i dalje si mi draga. I uvijek ces biti. No ego definitivno utjece na neke od nas.
Znam, samo sam zelio reci da ima i onih koji su odbijeni i normalniMa nisam mislila na nikoga konkretno... Vec na ove koji pisu poruke, teme otvaraju
ne budi tužan. naći ćeš druguZnam, samo sam zelio reci da ima i onih koji su odbijeni i normalni
Mood za svene budi tužan. naći ćeš drugu
Ako si citao pazljivo onda si procitao da sam sretan, ako sam sretan onda nisam tuzan. Sombrero daj se uozbilji malone budi tužan. naći ćeš drugu
Znam, samo sam zelio reci da ima i onih koji su odbijeni i normalni
Mad max?Imam spoj veceras
Admine, povremeno moram imat vecer slobodnu za novog decka...Imam spoj veceras
Tuzan ili ruzan?
Ne ovako... Ne u smislu naknade, pice, druzenjeMad max?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|