Silva milf

Dakle ta vaša Silvia-milf 40 je teška ljiga od ženske! Mene zajebala dva puta! Oba puta sam sjebo vreme i odgodio neke stvari zbog susreta sa njom. Priča je išla ovako! Dobar dan i bla bla bla.......puno ispituje i priča ali reko ok. Dogovorili se mi za popodne i rekla da ju nazovem sat vremena ranije i da kažem da sam taj i taj i da imam rezervirani termin. Ja zovem po dogovoru sat ranije i žena se ne javlja. Čak i na poruku ne odgovara! Vidim ja opet dobar zajeb. Mislio sad ajde prvi put možda ju nešto spriječilo a sad drugi put pevršilo svaku mjeru! Oba puta sam izgubio cjelo popodne zbog velikih gužvi od Zeline do Zagreba! Te babe si previše dopuštaju i s takvima uopče ne treba imati obzira! Nije svjesna da ima načina da se dođe do nje a onda joj treba naplatiti izgubljeno vrijeme za prevaru a današnje dnevnice nisu male. Tako da ako i uspije doč do nje neka joj slobodno prenese ovo ovdje!

- jel bio netko kod S u zadnje vrijeme- ja sam bio prije par mjeseci- neki su pisali da su nes pokupili-pa ak je neko bio nedavno nek napiše dojmove

- jel bio netko kod S u zadnje vrijeme- ja sam bio prije par mjeseci- neki su pisali da su nes pokupili-pa ak je neko bio nedavno nek napiše dojmove
Znam da je bila prica da je jedan dobio hlamidiju od nje valjda, ali to je bilo davno, pre godinu, mozda godinu ipo dana. Ako je imala do sad se izlecila valjda. I ja sam planirao da je posetim, cekam da dodje u Bg, nikako da je nahvatam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh