Valderrama
Active member
Jel to ona Rachela Roningar sa fejsa? Netko je to pisao koliko se sjećam. Koliko love traži i da li dozvoljava ljubljenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao sam je jedan dan, krenula je u predavanje o fetišima, al bila je nekak losa veza, a ona tiho priča pa je pol nisam razumio. Zakljucila je da sam neozbiljan, prekinula i ocito me stavila na crnu listu. Od tad ne spavam i ne jedem, alkohol mi se gadi i citam Jesenjinovu poeziju dan i noc, tesko da cu prezivjet. Budite mi zivi i zdravi i recite joj dok vam lize da sam joj sve oprostio.Za drugo ni nije dao bi joj samo da mi šupal liže.
Si živZvao sam je jedan dan, krenula je u predavanje o fetišima, al bila je nekak losa veza, a ona tiho priča pa je pol nisam razumio. Zakljucila je da sam neozbiljan, prekinula i ocito me stavila na crnu listu. Od tad ne spavam i ne jedem, alkohol mi se gadi i citam Jesenjinovu poeziju dan i noc, tesko da cu prezivjet. Budite mi zivi i zdravi i recite joj dok vam lize da sam joj sve oprostio.
hahaah...potpuno isto se meni dogodiloZvao sam je jedan dan, krenula je u predavanje o fetišima, al bila je nekak losa veza, a ona tiho priča pa je pol nisam razumio. Zakljucila je da sam neozbiljan, prekinula i ocito me stavila na crnu listu. Od tad ne spavam i ne jedem, alkohol mi se gadi i citam Jesenjinovu poeziju dan i noc, tesko da cu prezivjet. Budite mi zivi i zdravi i recite joj dok vam lize da sam joj sve oprostio.
Meni je proslo sa 35Zovi, ima broj na oglasu. Al te
Pita za godine, ja rekao 35 pa rekla da sam premlad. Probaj sa 40
I kak je bilo? Kad budem u ZG dok ima oglas opet probat cu sa 40Meni je proslo sa 35
Super jeI kak je bilo? Kad budem u ZG dok ima oglas opet probat cu sa 40
molim te lijepoImam vam ja drugi broj viber.
Info u inbox
I meni ,morao sam kupiti drugi brojMeni je proslo sa 35
ja imam dva tak i takI meni ,morao sam kupiti drugi broj
Što dalje od njeJutro.Već objavio fotke ove ženske i samo da se zna da to nije Silvija milf.
Zanima me dali je netko bio sa dotičnom osobom.Jer ona neda svoj broj mobitela,već pustite svoj na mail i onda ona zove.
Zašto ?Što dalje od nje
Što dalje od nje
zaštoŠto dalje od nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|