Silva milf

Ja ne razumijem te žene! Komunikacija preko mobitela odlična i u zakazano vrijeme kad dođeš se ne javlja! U PM zar je teško napisati sorry isksnulo mi nešto dođi kasnije ili nemoj dolaziti! Čisto nepoštivanje ličnosti kao osobe! Može se prašiti ko luda i ne znam šta sve ako nema ni malo pristojnosti i odgovornosti! Najrađe bi takvima sprašio dobru šamarčinu da im takve stvari više ne padaju na pamet!
Ma kurvetina raspala sjebe svaki put, glupa ko k...

Kolege, bio bih zahvalan kad bi mi netko tko je posjetio Silvu objasnio što točno ona brije:

dakle, ja sam ju posjetio, i cijelo iskustvo je bilo na pragu suludog. Dala je sve od sebe da mi objansi kako je ona fetišist, i da ju samo to zanima i samo to radi - međutim, nikako da se izjasni što točno to znači. Polizala mi je šupak, davila se na kurcu, deepthroat stvarno prva liga, međutim priču je završila s još jednim predavanjem kako je ona fetišist i samo fetiši ju zanimaju i da se obratim nekoj drugo koja je zainteresirana samo za obično...

Da li netko iz prve ruke može reći kakve to fetiše ona voli, i kako uopće izgleda susret po ''njenom'' - ja bih ju rado ponovno posjetio, sa jasnom vizijom što ona to želi raditi, jer 30 minutno predavanje o tome da je ona elitni fetišist stvarno nije nešto što bih ponovno poželio :D

Kolege, bio bih zahvalan kad bi mi netko tko je posjetio Silvu objasnio što točno ona brije:

dakle, ja sam ju posjetio, i cijelo iskustvo je bilo na pragu suludog. Dala je sve od sebe da mi objansi kako je ona fetišist, i da ju samo to zanima i samo to radi - međutim, nikako da se izjasni što točno to znači. Polizala mi je šupak, davila se na kurcu, deepthroat stvarno prva liga, međutim priču je završila s još jednim predavanjem kako je ona fetišist i samo fetiši ju zanimaju i da se obratim nekoj drugo koja je zainteresirana samo za obično...

Da li netko iz prve ruke može reći kakve to fetiše ona voli, i kako uopće izgleda susret po ''njenom'' - ja bih ju rado ponovno posjetio, sa jasnom vizijom što ona to želi raditi, jer 30 minutno predavanje o tome da je ona elitni fetišist stvarno nije nešto što bih ponovno poželio :D
Ja sam bio dva puta i vjerojatno cu opet, od svega sto si napisao radi jos i footfetish, a za ostalo neznam i uz to oba puta sam ju jebo u misionarki i doggy, jahat ne želi

njeno predavanje moraš slušati nevezano o čemu je ali ga uvijek ima. a otkad znam za nju ima 40 godina. čak nit ne mogu procijenit koliko ima a i nisam bio dugo kod nje

Ma Silvija je mrak, nikad nisam bio kraće od tri sata kod nje a službeno platio sat. Jednom mi čak ponudila da i prespavam, bilo je kasno navečer, ostao bi ali jbg, obiteljske obaveze :) Dobro je prije odlaska k njoj popušiti lagani joint i onda njena priča ne smeta, ona trkelja, pustim ju da se umori, i onda akcija, rimming,duboko grlo, i svašta nešto fetiša što nije za svačije uši.

Istina bio jednom i puno priča al u krevetu je avion...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh