SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Može li mi netko reći ima li grudi?
Nema, nije još napravila silikone.

Alguém pode me dizer se ela tem seios?
Olá Bok ljubavi moja, moje grudi nisu silikonske, prirodne su. Imam silikon u guzi! 😉💕 Ako si zainteresirana za upoznavanje, bilo bi mi zadovoljstvo upoznati te. 😍

(POSLJEDNJI DANI U HRVATSKOJ) Za sve klijente koji ovdje podijele svoja iskustva s trans djevojkama, bit ću dostupna u Hrvatskoj još samo nekoliko dana prije povratka u svoju zemlju, bez određenog datuma povratka. Trenutno sam dostupna u Zagrebu i bit će mi zadovoljstvo poželjeti vam dobrodošlicu u svoj stan. Neki od vas ovdje me već poznaju! Ali podijelit ću s vama kakva sam: aktivna sam i pasivna, imam 25 godina, moj penis je 17 cm, moja stražnjica je prilično velika i dominantnija sam! Bila bih zahvalna ako bi netko ovdje mogao podijeliti svoja iskustva sa mnom, i negativna i pozitivna. Pusa svima 😚

Nije losa. Vise voli GFE stvari - masaze, ljubljenja, pipkanje nego sam sex. Ima odlicnu alatku ali je katastrofa aktivna. Jebe kao ja sa 14… uopste nema osecaj za to pa ko je vise u tom fazonu, neka preskoci. Izgleda super generalno i jako se dobro ljubi, a lize jos bolje
Je li neko bio u Sarajevu kod nje? Nemoguće dogovoriti. Kaže negdje na otoci a uvjek zauzeta

Netko je stavljao dobre komentare, ali ocito nije bas uvijek sve OK.
Sve dogovorimo, posalje lokaciju, javim 15 min prije da sam blizu, ali ne odgovara i iskljuci mrezu ili me blokirala. Totalna debilana

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh