SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Bio kod Biance dva puta u proteklih nekoliko dana. Šteta 200€/1h plus 50€ za svršavanje. Izgled 10/10 lijepa velikih grudi i guzica, usluga 10/10, alatka tvrda cijelo vrijeme. Stvarno se dobro zabavio s Biancom.

Bio kod Biance dva puta u proteklih nekoliko dana. Šteta 200€/1h plus 50€ za svršavanje. Izgled 10/10 lijepa velikih grudi i guzica, usluga 10/10, alatka tvrda cijelo vrijeme. Stvarno se dobro zabavio s Biancom.
Ali digla je cijenu 😭nadam se da će se vratit na staru kad opet dođe u ZG.

Očito si muškarac koji je užasno ostario i postao frustriran! Tražiš transseksualce bez odobrenja kako bi te mogli pojebati u tu odvratnu guzicu, a misliš da si puno bolji od njih, dolaziš ovdje i podnosiš ove sramotne izvještaje. Potpuna si šala. Ali samo da znaš, sve djevojke s kojima si izlazio također su te mrzile, prvo zato što si star, a drugo zato što loše smrdiš. Pa, to je uobičajeni problem među Europljanima općenito, ali ti si otišao još dalje. Još nešto: Nisam znao da Hrvati toliko vole davati guze i gutati spermu. Sve djevojke se užasno boje muškaraca koji daju guze, ali sve moraju preživjeti. Ali neka bude jasno da te nitko od njih ne voli, pogotovo one koje daju guze, odvratan si! I usput, nemoj gubiti vrijeme pokušavajući povrijediti neke djevojke. S tvojim minimalnim znanjem o pratnji, sreće su imale one koje te nisu mogle imati u Zagrebu, jer među njima ima i mnogo izvještaja o tebi, a jamčim ti, najponižavajućih su mogućih. Star si, ružan, smrdljiv i nimalo zadovoljavajući! Bit će zahvalni što se nisi vratio.
Ovo očigledno piše neka frustrirana kod koje nisam ni bio, jer su sve informacije tu krive. Niti sam star niti smrdim, a nisam ni pušio ni dao guze, nego baš suprotno, jer sam aktivac. Zato mi je nadimak jebem-TS.
Ovo očigledno piše ona Duda jer se ta boji provalnika i nasilnika, koliko vidim u sljedećem postu. Pa moj ti je savjet kad ti svi Europljani smrde a bojiš se nasilnika, onda ovaj biznis nije za tebe, pa se pakiraj i vrati doma u favelu kod svojih "čistunaca" gdje je normalna stopa ubojstva jedno svako 10 minuta. Možda tamo dobiješ bolji tretman nego ovdje.
Zagreb i opčenito Hrvatska spada među 10 najsigurnijih država na svijetu. Te priče o policiji i nasilnicima su za malu djecu. Da policija stvarno hoće može vas sve skupa deportirat u jedan dan, skupa i sa kurvicama sa EGE. Tek bi tada vidjele svoga boga i Isusa jer to automatski znači zabranu u cijeloj EU.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh