SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Jebate Isus. Jesi li pročitao moju recenziju? Očekuj lažnu adresu kod pok. robne kuće Nama a onda video call. Ovo ti sve govori o dotičnoj. Može bit ljepotica a la Emily Ratajskovsky ali metode ne idu u prilog.
Procita san ali ti ne kuzis moje pitanje.
Pita san je li ko bio kod nje a ti ocito nisi bio, sta je tu nejasno? Sigurno je neko dosa do nje...

Procita san ali ti ne kuzis moje pitanje.
Pita san je li ko bio kod nje a ti ocito nisi bio, sta je tu nejasno? Sigurno je neko dosa do nje...
Nisam bio, niti ću. Što trebam radit video call kod posrane bivše Name? Ako dotična nema povjerenja u Zg klijente, onda joj je bolje da se makne odavde. Usput, taj dan me bombardirala sa porukama kako se ja bojim nje itd. Pošaljite dotičnu u mp3. Sa ostalim TS video call ne treba.

Nisam bio, niti ću. Što trebam radit video call kod posrane bivše Name? Ako dotična nema povjerenja u Zg klijente, onda joj je bolje da se makne odavde. Usput, taj dan me bombardirala sa porukama kako se ja bojim nje itd. Pošaljite dotičnu u mp3. Sa ostalim TS video call ne treba.
A ponekad to traže, ali rijetko iako nezz što si one misle da će ih sad netko zvati na video poziv dok su negdje vani, na poslu općenito negdje gdje nemaš privatnosti. Bile su sad u Zagrebu ova Valentina i Megan što su sad u Splitu i obje su tražile video poziv pa sam ja odjebao jer je stvarno bilo i drugih opcija.

Ekipa, divim vam se na izboru po HR, kod nas u BIH sve krš i lom, ukoliko neko poznaje neku iz BIH da mi napise u pp, da je uredna čista i ne toliko bahata bez razloga..hvala vam..zivi mi bili

Ekipa, divim vam se na izboru po HR, kod nas u BIH sve krš i lom, ukoliko neko poznaje neku iz BIH da mi napise u pp, da je uredna čista i ne toliko bahata bez razloga..hvala vam..zivi mi bili
U Sarajevu koliko ja znam imas 4 prave Ts domace dame,do kojih je prosto nemoguce doci,samo zatvoreni krug ljudi,a jedna je u vezi,u Livnu imas pravu shemale domacu ,tu bi se mozda i moglo nesto,u Tuzli ima jedna ali isto nema je vise nigdje skoro,a bile su 3.Ona iz Orasja je navodno otisla u Svicarsku.

Jel tko bia jer mi se cini da sam nekidan vidia jednu recenziju:

I mene zanima, Planira sam je sutra kontaktirat pa pokusat nesto dogovorit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh