SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Tu dođem svakih mjesec- dva pročitati nešto pametno,a onda 90% gluposti ! Dečki koji idu kod strankinja znaju šta žele i traže! Imaju lovu i za lovu žele užitak! I onda se nađu naše lazne " transice" koje pljuju po strankinjama !!! Nisu im niti do koljena !!!

Bio sam kod nje i sve preporuke.
Higijena:10/10, usluga:10/10, oral:10/10, akcija:10/10
Izgled:10/10 za trans osobu je dosta ženstvena.
Uživa dok ju se jebe i uživa dok joj se puši kita.
Oral jedan od najboljih koje sam doživio čak mi je bolje pušila nego neke žene. Puši bez kondoma. Kita joj je funkcionalna brzo joj se ukrutila i svršava. Dopušta da joj se svrši u

Tu dođem svakih mjesec- dva pročitati nešto pametno,a onda 90% gluposti ! Dečki koji idu kod strankinja znaju šta žele i traže! Imaju lovu i za lovu žele užitak! I onda se nađu naše lazne " transice" koje pljuju po strankinjama !!! Nisu im niti do koljena !!!
Zašto si onda bio kod tih "loših" više od 100 puta?
Pljuješ sam sebi u usta.

Vidiš daj e taj visitor25 plaćen da pljuje po drugima !!! Neka objave stvarne godine u oglasima,pa im nitko neće dolaziti .Ustvari hoće, oni jadnici koji nemaju centa u džepu,pa se moraju negdje ispraznite!!! A sada se i strani radnici imaju gdje prazniti!!!
Vidi koliko godina imaju Severina, Rozga ili Heidi Klum pa mislim da ih nitko ne bi odbio 🤣
A nemoj samo ti o stranim radnicima pa nisi valjda rasist a tu si glorificirao domaće tamnopute transice.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh