SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Recenzije Antonela:

Ako ste aktivci ova je odlična, mlada i zgodna i živi sa Isis.
Ako ste pasivci ova je loša jer impotentna, a alatka nije nešto. Jedva me probušila, ali sam uspio svršit u 3 minute. Ukupna ocjena, srednja žalost. :rolleyes:

Recenzije Antonela:

Ako ste pasivci ova je loša jer impotentna, a alatka nije nešto. Jedva me probušila, ali sam uspio svršit u 3 minute. Ukupna ocjena, srednja
Slazem se s djelom ljepa i zgodna samo sta je meni bila dobra i obostrano. Poruka je ici ranije.. 😉😂

Recenzije Antonela:

Ako ste pasivci ova je loša jer impotentna, a alatka nije nešto. Jedva me probušila, ali sam uspio svršit u 3 minute. Ukupna ocjena, srednja žalost. :rolleyes:
Da slažem se da je ljepa i zgodna, i treba ići kod nje ranije nikako kasno. Ja sam se zajebao i išao sam jako kasno i nije joj se mogao digniti. Ne mora značiti odmah da je impotentna. I preporuka za sve koji nisu bili kod nje. Za one koji su pasivci je najbolje da idu što ranije kod nje.

Da slažem se da je ljepa i zgodna, i treba ići kod nje ranije nikako kasno. Ja sam se zajebao i išao sam jako kasno i nije joj se mogao digniti. Ne mora značiti odmah da je impotentna. I preporuka za sve koji nisu bili kod nje. Za one koji su pasivci je najbolje da idu što ranije kod nje.
Kod prave aktivke se diže i stoji kako treba bilo rano ili kasno navečer. Mene je Coalling izbušila do jaja u jedan iza ponoća. Kod Antonele sam otišao u 9 navečer što nije toliko kasno, i već nije mogla. Na videu se vidi da drži qurac rukom, znači impotentna je. Šteta za tako mladu, a već ne može.

Kod prave aktivke se diže i stoji kako treba bilo rano ili kasno navečer. Mene je Coalling izbušila do jaja u jedan iza ponoća. Kod Antonele sam otišao u 9 navečer što nije toliko kasno, i već nije mogla. Na videu se vidi da drži qurac rukom, znači impotentna je. Šteta za tako mladu, a već ne može.
To šta je ona tebe izbušila u 1 iza ponoći ništa ne znači to ovisi koliko je ima mušterija u danu. Možda baš ta coaling nije imala puno mušterija taj dan. Ja sam tako bio kod jedne dva puta jedan put kasno i nije joj se digao a drugi put sam došao u 1 popodne i digao joj se bez problema i još je svršila.

Izgleda da je Isis otišla iz Zg. Sljedeće interesantne za probat, je li se neko guzio sa:

Interesira me prava aktivka, da me izbuši do jaja, nikakve polu-impotentne. Kakve su recenzije za dotične?

Jel ima neko iskustva sa nekom od ovih?

Momci oprez! Ovaj iz prvog oglasa se trpa bez kondoma.

probao sam ja Cecu prosle godine, onako, sumnjam da cu ponoviti...

bio sam aktivan s njom, i ne izgleda tako lose s obzirom na godine ali ne ume da zacepi usta, sise lose uradjene, kao usluzna i prijatna ali zapravo otaljava i mulja, kao i vecina ovdasnjih kurvi hoce da se jebe a da joj ne udje

dodaj koji evro vise i idi kod ovih stranih, vece su sanse da ces dobro proci nego s nekom ove tri

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh