SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ovo je fejk profil, Vanita, Vrelamala i Transwana su pravi profili od ovih na ljubavnom oglasniku, ali za prvi put možda bolje strankinji.

Sve su to fejk profili od iste osobe

Sve su to fejk profili od iste osobe
Kao i ovaj

Pa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
Nezz zas svi seru po Barbie, to mi je bila prva crossica koju sam jebao - trenutak kad sam usao u njen uski supak necu nikad zaboravit. I ona uzivala bilo nam predobro.
Zgodno vitko tijelo i ok osoba. Razmisljam mozda i opet odem
Isto tako se da najvise na romeu i smokvi naci dobrih domachih crosica , za zadovoljit fetis sasvim ok.
Kaj ako imaju sise i iz brazila su, uzmu vam 200€ je bolje iskustvo?

Pa domace crossice su besplatne i rade to iz gusta. Vise i radje jebem njih nego ove brazilke.
Nezz zas svi seru po Barbie, to mi je bila prva crossica koju sam jebao - trenutak kad sam usao u njen uski supak necu nikad zaboravit. I ona uzivala bilo nam predobro.
Zgodno vitko tijelo i ok osoba. Razmisljam mozda i opet odem
Isto tako se da najvise na romeu i smokvi naci dobrih domachih crosica , za zadovoljit fetis sasvim ok.
Kaj ako imaju sise i iz brazila su, uzmu vam 200€ je bolje iskustvo?
Barbi ako se nije nešto promijenilo nije besplatna, a na smokvi dok proroštaš kroz hrpu fakeova možeš ili naći stariju cross 50+ ili moraš bit kurat i u treningu za ove mlade i još se sa našima moraš natezati, slati slike i što već.

Kod hrpe strankinja se može i za 100 uzet pola sata i za one koji žele pušit i koji žele bit i aktivni i pasivni je neusporedivo bolje iskustvo. Nema nikakvih u uvjeta i natezanja nego lagan dogovor, tipa u 4 šalješ poruku i u 6 ide akcija.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh