SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozz svima, dugo ne bijah ovdje i primjecujem da je aktivnost pala...hmm
Stoga evo aktivnosti:

Neka iskustva, razmisljam ju posjetiti 🙃

Oglas stoji da je u Splitu ali mislim da to nije istina, ali istina je da je cd i da te udavi pitanjima a traži više nego strane shemale 🤣
Više ne znaš na tim oglasima što je istina, a što laž.
Eto opet se pojavila u Valerija koja je sve potencijalne mušterije uvijek davila s traženjem slika u pitanjima s kojima je transicama imao iskustva kao da traži muža a ne pare.
To je ona kod koje " nema ne" a uživo je sve ne 🤣
Navodno se više uopće be nalazi uživo nego samo online samo ne znam zašto piše da je u Splitu
Ja sam bio kod valerije vise puta i definitivno mogu reci da je cura najbolja u hrvatskoj a usudio bih se reci i sire… pocmimo od samoga izgleda znaci 10/10 sex 10/10 a pusenje 10000/10 suludo je i komentirati koliko je dobro. A izmedju ostaloga cura ne pozuruje niti gleda na sat… svaki put kad sam bio pocasti me pićem doceka u sexy rublju i s vrata me pocme mazit znaci VRHHHHH…. Svakome bih je preporucio

Ja sam bio kod valerije vise puta i definitivno mogu reci da je cura najbolja u hrvatskoj a usudio bih se reci i sire… pocmimo od samoga izgleda znaci 10/10 sex 10/10 a pusenje 10000/10 suludo je i komentirati koliko je dobro. A izmedju ostaloga cura ne pozuruje niti gleda na sat… svaki put kad sam bio pocasti me pićem doceka u sexy rublju i s vrata me pocme mazit znaci VRHHHHH…. Svakome bih je preporucio
Al karao nisi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh