Duže sam čitao i većina vas je hvalila Pamelu pa sam za prvi puta odlučio otići kod nje. Mogu reci malo sam se bojao kako će biti to sve. Mogu rec da sam se na prvu jako pozotivno iznenadio. Stavrno visoka ali elegantna. Dočekala me je u nekom crnom kompletiću sa crnim tagicama i visokim crnim čizmama. Jako ljepe cice i izgleda bas zestveno.
Odvela me je u krevet di mi je odma uzela kurac i počela ga ga pušiti jako to dobro radi. Zanimalo me je šta ona ima između nogu. Vrlo ljepi kurac nekih 18-20 cm posto mi je bilo prvi puta malo sam ga uzeo u ruku i drkao . Nije ništa požurila niti tražila da radim šta ne želim šta je bio dogovor. Pitala je hoće ona mene jebati ili ja nju. Iskreno bio sam jako napaljen znao sam da ću odma svršit ali sam joj ga stavio u guzu ,pogled na te guzove je prekrasan. Nakon par minuta sam svršio. Sve smo snimali jer sam to htio za uspomenu na to iskustvo.
Dok sam se oblačio za van ona me je samo gledala no kada me ispraćivala do vrata me je poljubila i počela me kod vrata opet dirati. Izvadila svoj kurac i rekla želiš kleknuti i popušit mi?
Jako ljepo iskustvo za preporuku.