Uzas jeNije ni 18cm a kamoli 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas jeNije ni 18cm a kamoli 22
Ti seres i pises tu bezveze napisi za neku ako si bio recenziju kakva je i sta sve radi a nemoj pisat sranja i prepucavat se sa drugimaUostalom ako dobro čujem ako kod neke cd ideš preko 100 puta i svaki put platiš a istovremeno pljuješ po njoj onda si ili jebeno lud ili najviše pljuješ po sebi. Koje od toga dvoje je istina?
Da se ne prepucavam s drugima kao što ti radiš?Ti seres i pises tu bezveze napisi za neku ako si bio recenziju kakva je i sta sve radi a nemoj pisat sranja i prepucavat se sa drugima
Mario30,javi se meni.Znam ih ja dosta u Zg.Laznih i pravih.Ti seres i pises tu bezveze napisi za neku ako si bio recenziju kakva je i sta sve radi a nemoj pisat sranja i prepucavat se sa drugima
Sofija je zgodna i mlada.Bio sam kod nje.To za tebe nemogu reci.A ljubomoran si na mlade i zgodne.Tvoje slike ne odgovaraju istini i trenutnom stanju.To su slike od prije 10-15 godina.Umjesto da pišeš laži napiši kad si bio kod Sofije ili Valerije pa na osnovi čega iznosiš svoje stavove a tvrdiš istovremeno da slike u oglasima ne odgovaraju stvarnosti![]()
Sve slike od Valeri su prave.To svi znaju koji su bili kod nje.Umjesto da pišeš laži napiši kad si bio kod Sofije ili Valerije pa na osnovi čega iznosiš svoje stavove a tvrdiš istovremeno da slike u oglasima ne odgovaraju stvarnosti![]()
Ne znam o kome pričaš samo nisi odgovorio zašto si bio preko 100 puta kod one koja nije mlada i zgodna.Sofija je zgodna i mlada.Bio sam kod nje.To za tebe nemogu reci.A ljubomoran si na mlade i zgodne.Tvoje slike ne odgovaraju istini i trenutnom stanju.To su slike od prije 10-15 godina.
A kad si ti bio??Sve slike od Valeri su prave.To svi znaju koji su bili kod nje.
Čije to slike??Sofija je zgodna i mlada.Bio sam kod nje.To za tebe nemogu reci.A ljubomoran si na mlade i zgodne.Tvoje slike ne odgovaraju istini i trenutnom stanju.To su slike od prije 10-15 godina.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|