SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Uostalom ako dobro čujem ako kod neke cd ideš preko 100 puta i svaki put platiš a istovremeno pljuješ po njoj onda si ili jebeno lud ili najviše pljuješ po sebi. Koje od toga dvoje je istina?
Ti seres i pises tu bezveze napisi za neku ako si bio recenziju kakva je i sta sve radi a nemoj pisat sranja i prepucavat se sa drugima

Domaće cd/ ts su počele i ljubavne stihove pisati na smokvi - " neću sa tobom brak,vodi me u mrak".Očito manjka musterija,pa pokušavaju na sve načine. Ludilo.Mozda se netko i pojavi .

Umjesto da pišeš laži napiši kad si bio kod Sofije ili Valerije pa na osnovi čega iznosiš svoje stavove a tvrdiš istovremeno da slike u oglasima ne odgovaraju stvarnosti 🤣
Sofija je zgodna i mlada.Bio sam kod nje.To za tebe nemogu reci.A ljubomoran si na mlade i zgodne.Tvoje slike ne odgovaraju istini i trenutnom stanju.To su slike od prije 10-15 godina.

Čije to slike??
Nemoj me vući za jezik jer ako napišem istinu ovdje šokirati će se kao i cijela Hrvatska kad su čitali crnu kroniku
Mi se očito znamo? Nemas argumenata više.Kod Sofije sam bio prije 2 godine,ako te to zanima,a očito te zanima.I stalno pises-cuo sam da je ona cd ovakva,pa ona ts onakva.Sve si samo čuo!!! Forum služi, ako nisi shvatio,(a alen1234 ti je to i napisao) da bi se razmijenila iskustva,a ne da bi pisali o tome kako smo čuli nešto!!!

Je li ko prčio Mary, izgleda jebozovna:

Bio ja prošle godine, bila je pod imenom Maia. Osobno jedno od najboljih iskustava ikad! Baš sam se pitao dal će se vraćat, morat ću se opet počastit

Da neko kojim slucajem nema kontakte od nekih iz BiH ,bio sam prije par dana u Sarajevu kod one iz BG sto je dosla,ima li neko neku domacu mozda

Mi se očito znamo? Nemas argumenata više.Kod Sofije sam bio prije 2 godine,ako te to zanima,a očito te zanima.I stalno pises-cuo sam da je ona cd ovakva,pa ona ts onakva.Sve si samo čuo!!! Forum služi, ako nisi shvatio,(a alen1234 ti je to i napisao) da bi se razmijenila iskustva,a ne da bi pisali o tome kako smo čuli nešto!!!
Ti se stalno obraćaš meni kao da se znamo a ne ja tebi!
Ako si bio kod Sofije pred 2 godine onda znaš da tad nije imala silikone, a tetovažu na dupetu ima možda mjesec dana.
A ta cd koja ti očito ne izlazi iz glave i koju stalno blatiš iz sebi poznatih razloga ima vrlo svježe slike zajedno sa Sofijom. Dakle ne mogu biti stare 10-15 godina. I usput mi je rekla da najstarija slika u oglasu ima dvije godine iz apartmana u Splitu što se lako da provjeriti jer apartman nije izgledao tako pred 10-15 godina, a najnovija slika kako liže kitu stara je manje od mjesec dana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh