SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Ova camilla ima bas kurcinu ko pivska boca debelu i onaj ko voli zo mozda mu bude dobro,ja sam htio nju jebat prvo ga malo drka onda ga nevoljko stavila poceo ju jebat polomio jaja od guzove tvrda ko kamen nakon minut ga sama izvadila malo ga drkala dok nisam svrsio,stavila slusalice u usi i cekala da izadem..jednom rijecu katastrofa
Hvala. Ne kužim čemu to ponašanje . Ako ti čovjek plati pa bar odradi to kak spada .Eto bila jedna Brazilka obična cura dolazila u ZG s sve ja išao njoj ona je čak i orgazam znala glumit

Nije problem platiti kada nesto vrijedi ali mislim da je ovdje kod nje pretjerana cijena
Nezz ja osobno nebi dao 500€ za 1h. Da su 2,3 h ajde to okej al ovo 1h ne. Jedino da kaže sex 1h skuham ti operem pospremim stan onda bi razmisli o ponudi.Davno su pisali da treba ne ici ds spuste cijene. Eto ege sve po 200€ po satu uglavnom. Tamo 2018-2020 se sjećam ege bile za 150-180€ po satu obične cure. Transica se znalo nać za po 100€-150 po satu. Zna i danas bit 150 po satu al to je rijetkost. Sjećam se ona Sharon stiler mi se čini tražila 800 kn nekad 2019 pol h a oko 1200kn 1h . iako frend tvrdi da je 400/800 bilo davno 2016-18 al nemre sad nać poruku ili je on nešto krivo zapamtio nezz.

Jel bio tko?

ovu bi, po slikama, i ja karao haha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh