SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Jel bio NETKO s nekom od ovih navedenih . S tim da bi colling i camilla trebale imat oružani list
Colling bude na grinderu ponekad. Al trazi velik kurac. Mene uvik blokira kad joj posaljen svoga

Zanemaruje se HPV koji se lako pokupi, asimptomatski je, ali tamo za 50ti, 60ti rođendan dobis rak grla.

Ne mogu nigdje naci statistike, al koje su sanse za prijenos HIVa kod nezasticenog “vaginalnog” seksa sa post-op trans? 🤔
0,04%
I to ako slučaju ako osoba ne uzima prep ili anti hiv terapiju.
U tom slučaju šansa je 0%

Pisao sam danas sa Sarom Stojanovic inace Ts/shemale iz Srbije ,pitao sam je da li ce dolaziti u BiH ,medjutim odogovrila mi je da nije planirala dolaziti i da takodje joj je cudno zasto dobija dosta upita za dolazak u BiH jer kaze kod nas ovdje ima neka vrhunska Ts/shemale pod umjetnickim imenom Supreme ,pa da li je neko mozda cuo za doticnu

Pisao sam danas sa Sarom Stojanovic inace Ts/shemale iz Srbije ,pitao sam je da li ce dolaziti u BiH ,medjutim odogovrila mi je da nije planirala dolaziti i da takodje joj je cudno zasto dobija dosta upita za dolazak u BiH jer kaze kod nas ovdje ima neka vrhunska Ts/shemale pod umjetnickim imenom Supreme ,pa da li je neko mozda cuo za doticnu
Hahahah to valjda ona sa tiktoka. Vidio sam je na romeu jednom.

Kod ove Camilla brazil se neisplati ic..ok ima debelu kurcinu ko pivska boca , ides ju karat trajalo minutu izvadi ga pocne drkat ti ga i ceka da svrsis ,tvrda dan te jebo koda u beton ga stavljas neprica engleski i iskreno neizanteresirana...1 od 5 ocjena

I ja samo cekam nju da vidim ovdje ili da me nanese put u bg
A malo koja da se moze sa njom porediti
Cak se isplati uplatiti njen of

OnlyFans ne bih nikada uplatio niti jednoj,a kada se u obzir uzme cijena koju sam cuo da ona trazi mvrijedi da joj se da 2X vise
Ne volim ni ja. Ja sam ove besplatne pratim al neće one doc u ZG ili bih. Kaže mi frend da je sve otključani kad platiš nije kak neke znaju imat otključani nešto. Pa onda u Privat šalju pa onda platiš skoro cijelu pretplatu da bi gledao 30 sekundi 2 minute neki video di jebe ili drka ili nezz ni ja. 2023 bila u Hrvatskoj naso neki post al tad nije imala sise kasnije ih radila tek prošle godine . I vidio je par videa di dost svrsi kao

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh