Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak i da ne ulazimo tko je "jedina" domaćima ne ići bi ja preporučio, ne iz zlobe, pokušavao dogovoriti ne ide (100 razloga, ne javljaju se, dogovor pa se ne javljaju pa hodaš ko kreten usred noći po nekom kvartu i slično) , sa stranim "curama" je sve značajno lakše bilo, sad jesu "zgodne" ili ne a i šta rade je više dogovor uglavnom su bile neke latine, a EU slabo nalazim pa ako tko nađe nešto dobro neka podijeli, i da, šta s ovom ne valja, htio ići par puta pa nikako dogovoritiA koja je to jedna?
Nula bodova! Izbjegavati!
a imaš breyer /u zg/ ili slično, al ne znam šta treba pitati što se testirat, a zaigro si se, razumijemo mi svi ali znaš kud one sve idu ... meni reko doc za te stvari, mrkni 3 azitromicina a ako te to ne spasi ... a hoće u 95% slučajeva ah onda si loše prošo, ugl, ne nerviraj se (azitromicine kupi u BiH ili objasni doktoru da je baš to što ti treba) ... nemoj se nerviratJel se itko od vas testirao za spolne bolesti nekon ne zasticenog seksa i trebam li se bojat
a dobro zalomi seMa je da pucaju ko petarde u 12 mj.. aj me nemoj jebat.. pa ko bi normalan pristo na odnos sa kurvom bez zastite?!?!?
a dobro možda ne znaIdiot si čim tu tražiš savjete.
Jer će ti brže konkurenti transić iz plavog oglasa popljuvati onu za koju pitaš ovdje i to iza muškog fake profila. Pojebi par pa vidi šta ti paše a ne rekla kazala. I ne uspoređuj kruške i jabuke, čitaj oglase.
A nemoze se bas tako zalomita dobro zalomi se
pa forum je tu da si pomognemo ne da kenjamo, šta se može napraviti nakon, svi možemo doć u tu situaciju i znamo da je pola Dubaija prošo tu "curu"
Pozdrav
Moze neka preporuka?
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|