MladVozac27
Active member
Da li neko zna da li je jos uvijek u BiH da li se bavi ovom poslom ona shemale iz Bijeline / BiH .Domaca je bila je na oglasima redona prije 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da se baviDa li neko zna da li je jos uvijek u BiH da li se bavi ovom poslom ona shemale iz Bijeline / BiH .Domaca je bila je na oglasima redona prije 2 godine.
Jesi isto u hr u DalmacijiNaravno da se bavi
Bio kod nje kad je bila nasuprot autobusnog kolodvora.Za 2 sata je tražila 100e.Spustio na 60e.Sad za sat traži kako si napisao 150,ali spusti na 100,ako si već bio kod nje.Sad se pojavila i neka Micatransica i ok odmah napiše da traži naknadu.A dobili smo i savjet od " vrhunske transice" kako se koristi whatsApp za jednokratne slike.Dobro da se netko tako brine o nama.A i napokon je stavila jednu svoju sliku( iako nije novijeg datuma).Bio sam prije pola godine, izgleda da je od tada stavila implante. Pozitivno iskustvo, skroz normalna apsolutno bi preporučio. Aktivna je i pasivna. Preporuka da doneseš svoje kondome jer ona ima neke male. Ja sam tada platio 100eura/sat ali sam joj se javio preko grindera sa slikama pa mi je spustila jer vidim da naplaćuje sada 150.
Sto mislis na to jednokratne poruke?Bio kod nje kad je bila nasuprot autobusnog kolodvora.Za 2 sata je tražila 100e.Spustio na 60e.Sad za sat traži kako si napisao 150,ali spusti na 100,ako si već bio kod nje.Sad se pojavila i neka Micatransica i ok odmah napiše da traži naknadu.A dobili smo i savjet od " vrhunske transice" kako se koristi whatsApp za jednokratne slike.Dobro da se netko tako brine o nama.A i napokon je stavila jednu svoju sliku( iako nije novijeg datuma).
To obicno one kad šalju sliku kurca znaju Poslat sliku ili video kojeg nemos screenshot i kad otvoriš tjt ako ga zatvoriš nemos ponovno otvoritSto mislis na to jednokratne poruke?
Sta im saljes?
Salje im svoju sliku da proba proc jeftinije ili zato sto je nekima to uvjet da se uopce zele nac s tobom.Sto mislis na to jednokratne poruke?
Sta im saljes?
Jednokratne poruke ili nestajuce poruke.Na wapu ih jednom pogledaš i nestanu.Zato trandama koje objavljuju oglase ne šaljite slike lica,jer sve imaju sigurno po dva mobitela.Opreza nikada dosta.Pogotovo ne šaljite slike lica na smokvi!! To isto trande zahtijevaju.Sto mislis na to jednokratne poruke?
Sta im saljes?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|