SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Bio sam prije pola godine, izgleda da je od tada stavila implante. Pozitivno iskustvo, skroz normalna apsolutno bi preporučio. Aktivna je i pasivna. Preporuka da doneseš svoje kondome jer ona ima neke male. Ja sam tada platio 100eura/sat ali sam joj se javio preko grindera sa slikama pa mi je spustila jer vidim da naplaćuje sada 150.
Bio kod nje kad je bila nasuprot autobusnog kolodvora.Za 2 sata je tražila 100e.Spustio na 60e.Sad za sat traži kako si napisao 150,ali spusti na 100,ako si već bio kod nje.Sad se pojavila i neka Micatransica i ok odmah napiše da traži naknadu.A dobili smo i savjet od " vrhunske transice" kako se koristi whatsApp za jednokratne slike.Dobro da se netko tako brine o nama.A i napokon je stavila jednu svoju sliku( iako nije novijeg datuma).

Bio kod nje kad je bila nasuprot autobusnog kolodvora.Za 2 sata je tražila 100e.Spustio na 60e.Sad za sat traži kako si napisao 150,ali spusti na 100,ako si već bio kod nje.Sad se pojavila i neka Micatransica i ok odmah napiše da traži naknadu.A dobili smo i savjet od " vrhunske transice" kako se koristi whatsApp za jednokratne slike.Dobro da se netko tako brine o nama.A i napokon je stavila jednu svoju sliku( iako nije novijeg datuma).
Sto mislis na to jednokratne poruke?
Sta im saljes?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh