SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

I would like to alert customers and competent authorities of what is happening in Croatia, especially in Zadar and Split. There is a madam called Flavia Oliveira, a trans woman and operated together with a cis woman called Jenny who is bringing girls and trans women from Italy, Spain and Brazil to work here half/half and they are charging an exorbitant price precisely to be able to share. They keep calling and intimidating everyone who works independently to increase prices and if we refuse, they have a group that keeps reporting our WhatsApp until it blocks it, thus damaging our communication with customers, friends and family. avoid going to addresses 42 manderova and 7 svaciceva. They are an agency and that is a crime!
Wtf

Netko je napisao - ne ići domaćim transicama!!! Relativno je u pravu.Jer ovdje u oglasu ima samo jedna,ostalo su gey osobe koje se oblače u žensko rublje,da mogu naplatiti usluge.Nazovite,pa tražite slike i vidjeti ćete na šta to liči.Karmela- tu ima oglas-0997570860.Ova iz Preckog-Slavenskog 7,teški psiho-0991958111.Pa ova iz VG-0923775644,tražite slike- ludilo. Pa neki psiho iz Stenjevca- 0955510479,pa Oksana sa lažnim godinama - 0976063620 .Pa Transcumsonja-Precko,piše 45 g,ha ha ,možda prije 20-0924173724.Vrelamala- uzalud trošiti rijeci.Pa Vanitavuqunic-Kruge- pošalje ti cjenik.0917645110.Ili ova 0997464422,kad god da je nazoves,nema vremena ,a ne želi na videocall jer je laznjak.Za Viktoriju se već zna- od lažnih godina do lažnih slika.Lana iz Dugava naplacuje .Aktivna je.I koja je od njih trans.Po " slikama" bi mogla biti jedino Vanitavuqunic.Tko je bio,neka napiše dali je to tako kako je napisala u oglasu.Pa sad tko hoće neka se sam uvjeri u ove moje tvrdnje.Ja sam se uvjerio.Lp

Netko je napisao - ne ići domaćim transicama!!! Relativno je u pravu.Jer ovdje u oglasu ima samo jedna,ostalo su gey osobe koje se oblače u žensko rublje,da mogu naplatiti usluge.Nazovite,pa tražite slike i vidjeti ćete na šta to liči.Karmela- tu ima oglas-0997570860.Ova iz Preckog-Slavenskog 7,teški psiho-0991958111.Pa ova iz VG-0923775644,tražite slike- ludilo. Pa neki psiho iz Stenjevca- 0955510479,pa Oksana sa lažnim godinama - 0976063620 .Pa Transcumsonja-Precko,piše 45 g,ha ha ,možda prije 20-0924173724.Vrelamala- uzalud trošiti rijeci.Pa Vanitavuqunic-Kruge- pošalje ti cjenik.0917645110.Ili ova 0997464422,kad god da je nazoves,nema vremena ,a ne želi na videocall jer je laznjak.Za Viktoriju se već zna- od lažnih godina do lažnih slika.Lana iz Dugava naplacuje .Aktivna je.I koja je od njih trans.Po " slikama" bi mogla biti jedino Vanitavuqunic.Tko je bio,neka napiše dali je to tako kako je napisala u oglasu.Pa sad tko hoće neka se sam uvjeri u ove moje tvrdnje.Ja sam se uvjerio.Lp
A koja je to jedna?

A tko ide domacima ak mu nije ozbiljan propuh u novcaniku:ROFLMAO: Nisu potrebne ekstra slike koje ti ove posalju na wap da vidis da te transice iz oglasa, sa smokve i od kud vec nisu ni blizu strankinjama.
Ja sam jednom probao nesto dogovorit, mislim da je bila Oksana (Linda), sad se samo smijem i mislim koji je meni kurac bio:LOL:dobro da me trazila slike pa sam ekspresno odjebo.

Kao prvo netko bi trebao biti jako glup da to napravi.
A kao drugo baš sam kontaktirao jednu od prozvanih pa ti je samo poručila da si vec bio u zatvoru i da te čeka novi zatvor radi novog kaznenog djela tako da baš i nisi relevantan.
Imam dokaze za sve što sam napisao.I znam koju si kontaktirao.Inace je diskrecija kod te "trande"koju si kontaktirao,jača strana.! Uvjeri se,a ne ideš po onome -rekla-kazala !!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh